slightsigh
Zainteresovan član
- Poruka
- 396
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma nama je sad raspust,da li mislis da ista drugo radimo ?
Otkad sam cula Angel's breath,koji mi deluje kao najzrelije M.delo,mislim da Sarla nisam slusala ni 5 puta. Ne znam zasto...

Milan je potpuno razocaran sa tim imenom, a Magi da ne pricam. Ja sam za to da daju ime grupi "Fateful Needle", jer Milan voli da se drogira.![]()

@L&D-I za mene ekv zivi,lepo je cuti da govoris u sadasnjem vremenu.Ti si verovatno negde procitala da je Milan to rekao?
Kakav bend,o cemu se ovde radi?
Ovo je tema o ekv,necemo valjda da komentarisemo neki tamo bend koji vredja secanje na ekatarinu?
@L&D-I za mene ekv zivi,lepo je cuti da govoris u sadasnjem vremenu.Ti si verovatno negde procitala da je Milan to rekao?

ona misli da je Milan jos ziv jer joj nisu bas sve kockice u glavi slozene... odnosno uopste nisu
elem,iz nekog razloga mi EKV nekih 5 godina nije isao iz plejera medjutim to se od sad menja. za dva sata cu imati sve albume a onda vracanje grupi koju sam jako voleo

@forma ideale-da li mi mozes reci kako da posaljem sliku u privatnoj poruci?
Necu moci da dodjem na okupljanje,lepo se provedite!!!!
Objavljeni razgovori sa Magi iz EKV u knjizi "Vrati unatrag"
Razgovori sa klavijaturistkinjom kultnog rok sastava "Ekatarina Velika" (EKV) Margitom Stefanović-Magi objavljeni su u knjizi Aleksandra Ilića "Vrati unatrag", saopštio je danas Studentski kulturni centar (SKC)Beograda.
![]()
Ilićevo delo o Stefanovićevoj (1959-2002), uz pevača i gitaristu Milana Mladenovića (1953-1994) jedinom stalnom članu EKV-a od početka do kraja postojanja benda, iz SKC-a je najavljeno kao "knjiga koja će oduševiti fanove i ustalasati duhove".
U saopštenju SKC-a se navode reči rok kritičara Branimira Loknera, da je Ilić poslednje godine života Stefanovićeve proveo intenzivno se družeći sa njom i "možda nenamerno postao hroničar dešavanja koja su obeležila ostatak Margitinog životnog puta".
"Prijateljstvo ne bi bilo potpuno ukoliko ne postoji poverenje, koje je Magi svakako gajila prema Aleksandru. Upravo takvo poverenje prenelo je njena dokumentovana iskustva o karijeri benda u jednu istoriografsku priču koja nije ni najmanje romansirana ni ulepšana", navodi Lokner.
Iz SKC-a se navodi da knjiga u izdanju "Dragon mjuzik prodakšna" (Music Production) košta 800 dinara i da se uz nju dobija i CD "EKV-a".
Ne mogu da vjerujem, kako bih to voljela procitati. Ako neko ovo uspije nabaviti, moze li se racunati da cete misliti na nas koji nismo u mogucnostiMa Liza je to,stalno pise neke gluposti...
Oni nisu normalni...
A i kako je M.to mogao da kaze,kad bend postoji nesto
kratko..
.http://gayok.mojblog.co.yu/p-margita-je-mrtva--do-pobede-2008/136985.html
Izvalite pesmu "S vetrom na licima"![]()
tkacio:
tkacio:
tkacio:Svaka cast za pronalazak Treba da se cistiNe mogu da vjerujem, kako bih to voljela procitati. Ako neko ovo uspije nabaviti, moze li se racunati da cete misliti na nas koji nismo u mogucnosti
btw zar nisu Lisu banovali? Vidim opet lupa gluposti
Nordi hvala za ovaj link za KG nisam imala ovaj koncert.