EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma nama je sad raspust,da li mislis da ista drugo radimo ?:lol:

Otkad sam cula Angel's breath,koji mi deluje kao najzrelije M.delo,mislim da Sarla nisam slusala ni 5 puta. Ne znam zasto...

Ma neki "bend":roll:.

Mislim, kakav je omaz Magi ako su grupi dali ime Margita je mrtva...?!

I moj komentar za ime,nakon cega sledi koment.da to nikako nije uvredljivo,i sl.:neutral:

Dobro je,pa imaju samo jedan jedini snimak.:thumbdown:

Ja i dalje ne mogu da vjerujem da je neko mogao dati tako ogavno ime svom bendu:otkacio: Uzas. Ako su vec htjeli da im ime bude omaz Margiti mogli su uzeti ime po tom cuvenom grafitu, a ne ovako. :cry:
:thumbdown:

Ma nama je sad raspust,da li mislis da ista drugo radimo ?:lol:

Otkad sam cula Angel's breath,koji mi deluje kao najzrelije M.delo,mislim da Sarla nisam slusala ni 5 puta. Ne znam zasto...

Oooo, da. :)
Nz, meni je u Sarlu suvise veliki uticaj Koje, a Disciplinu stvarno ne mogu da svarim... previse mi je nabacano, bez reda, konfuzno totalno.

ona misli da je Milan jos ziv jer joj nisu bas sve kockice u glavi slozene... odnosno uopste nisu :dash:

elem,iz nekog razloga mi EKV nekih 5 godina nije isao iz plejera medjutim to se od sad menja. za dva sata cu imati sve albume a onda vracanje grupi koju sam jako voleo

Kakav bend,o cemu se ovde radi?
Ovo je tema o ekv,necemo valjda da komentarisemo neki tamo bend koji vredja secanje na ekatarinu?
@L&D-I za mene ekv zivi,lepo je cuti da govoris u sadasnjem vremenu.Ti si verovatno negde procitala da je Milan to rekao?

Ma Liza je to,stalno pise neke gluposti...
Oni nisu normalni...:neutral:

A i kako je M.to mogao da kaze,kad bend postoji nesto
kratko..

.http://gayok.mojblog.co.yu/p-margita-je-mrtva--do-pobede-2008/136985.html

Izvalite pesmu "S vetrom na licima":sad2::sad2::sad2:

ona misli da je Milan jos ziv jer joj nisu bas sve kockice u glavi slozene... odnosno uopste nisu :dash:

elem,iz nekog razloga mi EKV nekih 5 godina nije isao iz plejera medjutim to se od sad menja. za dva sata cu imati sve albume a onda vracanje grupi koju sam jako voleo

E ,nemoj sad Smak da zaboravis zbog EKV-a...:lol::p

Nego...jedna prof.koja u mojoj skoli predaje knjizevnost,studirala je sa Milanom.

I onda je jednom djacima dala za pismeni temu "Treba mi svet otvoren za trcanje,otvoren za poglede".I samo jedna devojka provalila o cemu se radi,i sama je fan,inace.
Ostali pojma nisu imali.:neutral::roll:

I dala je temu "gore u nama je bujica reci,dole u nama je jesenji strah".
Znaci,u oba ta odeljenja ima po jedan fan.A meni ko za inat ne predaje.:dash::dash::(

Objavljeni razgovori sa Magi iz EKV u knjizi "Vrati unatrag"

Razgovori sa klavijaturistkinjom kultnog rok sastava "Ekatarina Velika" (EKV) Margitom Stefanović-Magi objavljeni su u knjizi Aleksandra Ilića "Vrati unatrag", saopštio je danas Studentski kulturni centar (SKC)Beograda.

14_magi2-v.jpg

Ilićevo delo o Stefanovićevoj (1959-2002), uz pevača i gitaristu Milana Mladenovića (1953-1994) jedinom stalnom članu EKV-a od početka do kraja postojanja benda, iz SKC-a je najavljeno kao "knjiga koja će oduševiti fanove i ustalasati duhove".
U saopštenju SKC-a se navode reči rok kritičara Branimira Loknera, da je Ilić poslednje godine života Stefanovićeve proveo intenzivno se družeći sa njom i "možda nenamerno postao hroničar dešavanja koja su obeležila ostatak Margitinog životnog puta".
"Prijateljstvo ne bi bilo potpuno ukoliko ne postoji poverenje, koje je Magi svakako gajila prema Aleksandru. Upravo takvo poverenje prenelo je njena dokumentovana iskustva o karijeri benda u jednu istoriografsku priču koja nije ni najmanje romansirana ni ulepšana", navodi Lokner.
Iz SKC-a se navodi da knjiga u izdanju "Dragon mjuzik prodakšna" (Music Production) košta 800 dinara i da se uz nju dobija i CD "EKV-a".

Objavljeni razgovori sa Magi iz EKV u knjizi "Vrati unatrag"

Razgovori sa klavijaturistkinjom kultnog rok sastava "Ekatarina Velika" (EKV) Margitom Stefanović-Magi objavljeni su u knjizi Aleksandra Ilića "Vrati unatrag", saopštio je danas Studentski kulturni centar (SKC)Beograda.

14_magi2-v.jpg

Ilićevo delo o Stefanovićevoj (1959-2002), uz pevača i gitaristu Milana Mladenovića (1953-1994) jedinom stalnom članu EKV-a od početka do kraja postojanja benda, iz SKC-a je najavljeno kao "knjiga koja će oduševiti fanove i ustalasati duhove".
U saopštenju SKC-a se navode reči rok kritičara Branimira Loknera, da je Ilić poslednje godine života Stefanovićeve proveo intenzivno se družeći sa njom i "možda nenamerno postao hroničar dešavanja koja su obeležila ostatak Margitinog životnog puta".
"Prijateljstvo ne bi bilo potpuno ukoliko ne postoji poverenje, koje je Magi svakako gajila prema Aleksandru. Upravo takvo poverenje prenelo je njena dokumentovana iskustva o karijeri benda u jednu istoriografsku priču koja nije ni najmanje romansirana ni ulepšana", navodi Lokner.
Iz SKC-a se navodi da knjiga u izdanju "Dragon mjuzik prodakšna" (Music Production) košta 800 dinara i da se uz nju dobija i CD "EKV-a".

Svaka cast za pronalazak Treba da se cisti :super:Ne mogu da vjerujem, kako bih to voljela procitati. Ako neko ovo uspije nabaviti, moze li se racunati da cete misliti na nas koji nismo u mogucnosti;)

btw zar nisu Lisu banovali? Vidim opet lupa gluposti

Nordi hvala za ovaj link za KG nisam imala ovaj koncert.

Svaka cast za pronalazak Treba da se cisti :super:Ne mogu da vjerujem, kako bih to voljela procitati. Ako neko ovo uspije nabaviti, moze li se racunati da cete misliti na nas koji nismo u mogucnosti;)

btw zar nisu Lisu banovali? Vidim opet lupa gluposti

Nordi hvala za ovaj link za KG nisam imala ovaj koncert.

nema na cemu :)

ona sigurno nece jos dugo lupati jer cu je sa zadovoljstvom odstraniti odavde.. for good!!!

Back