EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hello :D

Sta se radi?
Sibil obavezno nam postavi slike majice kad je uradis. Hoces li i neke stihove staviti?

LoL- sto ne uradis onaj nas upitnik sto sam ja postavljala. Tako se mozemo bolje upoznati? Ne znam na kojoj je strani... cek sad cu da potrazim

Pa gde si ti?:D

Ne znam za stihove,ne mogu da se odlucim-mozda anestezija ili svetiliste-neka teska pesma sigurno bi bila.

Cek da prvo napravim majicu,i stavljamnjenu sliku cim to bude:p:mrgreen:

joj,taj upitnik,bas je bilo fino popunjavati ga.:)

LoL-a gde ti je prvi deo upitnika?

i prvi dio ;)

1. Horoskopski znak-lav
2. Omiljena boja-ljubicasta,crna i tamno plava
3. Najdraza knjiga-ima ih vise
4. Prva pjesma koju si cuo/la od EKV-a-oci boje meda
5. Omiljeni miris-,,miris ozelenelih lipa
7. Svirate li neki instrument, i koji-pevam,gitaru i klavir
8. Najdrazi film-ima ih vise
9. Najveca slabost-malodusnost,zatvorenost...
10. Najveca vrlina-/
11. Planina, more ili grad-more
12. Koji CD se vrti u vasem plejeru trenutno-minuti valcera,Sopenove kompozicije
13. Omiljeno godisnje doba-prolece
14. Koje bendove volis (osim EKV-a naravno)-ajron mejden,stiva vaja dorse,led cepelin...samo strane od nasih samo ekv
15. Ako bi se mogli vratiti u proslost koja epoha bi bila i zasto-mozda 18.vek,u francusku,zbog Napoleona,recimo
16. Koji glumac/glumica bi vas igrali u filmu-samo Branka Pujic,inace ne gledm domace filmove
17. Da li ste vi Vazduh/Voda/Zemlja/Vatra-verovatno vatra
18. Koja je vasa omiljena rijec-ne volim reci
19. Najdraza EKV pjesma i zasto (znam da je tesko izabrati samo jednu ali pokusajte)-trenutno Pored mene,slusala sam je juce ,Milan je vristao BUDI PORED MENE
20. Vas najdrazi topic na forumu Krstarica je....-/

svi koji nisu ispunili upitnik, slobodno mozete.Kao sto rekoh ovo je bilo u cilju da se malo bolje upoznamo, iako se vec znamo kroz postove na ovoj temi
pozdrav

svi koji nisu ispunili upitnik, slobodno mozete.Kao sto rekoh ovo je bilo u cilju da se malo bolje upoznamo, iako se vec znamo kroz postove na ovoj temi
pozdrav[/QUOTE]

Poslednja izmena:
1. Horoskopski znak
Rak

2. Omiljena boja
Plava

3. Najdraza knjiga
Stephen King - It

4. Prva pjesma koju si cuo/la od EKV-a
Uf, pre 20 godina bre... Prva koju sam zapamtio je Geto.

5. Omiljeni miris
Kao cvet ili kao parfem? Ako je parfem, 212 (Carolina Herrera)

7. Svirate li neki instrument, i koji
Gitaru i klavijature

8. Najdrazi film
E aj' sad... nemoguće je odgovoriti. Neki od: La Cite Des Enfants Perdus, Brazil, Back To The Future
Ma ne može, uvek se setim još bar 10 novih

9. Najveca slabost
Previše lako prelazim preko nekih stvari (ili što bi vi mladi rekli - prelako praštam kada me neko dr... hm... mnogo nervira), i previše sam tvrdoglav

10. Najveca vrlina
Inteligencija

11. Planina, more ili grad
Planina

12. Koji CD se vrti u vasem plejeru trenutno
Nijedan

13. Omiljeno godisnje doba
Proleće

14. Koje bendove volis (osim EKV-a naravno)
Pink Floyd, Doors, Haustor, Azra, Oktobar 1864

15. Ako bi se mogli vratiti u proslost koja epoha bi bila i zasto
1965-1969, zbog hipi pokreta

16. Koji glumac/glumica bi vas igrali u filmu
John Malkovich

17. Da li ste vi Vazduh/Voda/Zemlja/Vatra
Voda

18. Koja je vasa omiljena rijec
agibeJ

19. Najdraza EKV pjesma i zasto (znam da je tesko izabrati samo jednu ali pokusajte)
7 dana, zbog svega :-)

20. Vas najdrazi topic na forumu Krstarica je....
EKV i forum Hardver

21. sta prvo uradite ujutro kad ustanete
Kažem "Mhmhmmmhjashjd, mebej ti posao"

22. bavite li se nekim sportom i kojim
Orijentiring, ples, košarka, stoni tenis

23. koga ste zadnji put poljubili i kada
[Edit] Druga, danas na probi (basista sa kojim sviram u bendu koji treba da svira zajedničkom ortaku, koji u istom tom bendu svira bubnjeve, na svadbi, a koji je ujedno i rođeni brat ortaka koji u bendu svira klavijature i kome smo prošle godine svirali na njegovoj svadbi <zvuk uzimanja vazduha punim plućima>)

24. vase idealno putovanje bi bilo u
Raketi ;-) Ne znam, na neko ostrvo u Karibima

25. vas najveci strah
Ludaci, satanisti, psihopate...

26. imate li nekih poroka
Čokolada? :-) Pivo, Bermet, martini

27. film koji mozete stalno gledati
Mnogo ih je, ali recimo sve pod 8. + Big Fish, Mi nismo anđeli............ ma ne može bre da se odgovori a da na spisku ne bude 20 filmova!

28. sta gledas na TV-u
Sport, vrlo retko - na kompu svakodnevno filmove i serije

29. sta te pokrece
Noge :-)

30. omiljeno jelo
Pice iz picerije Pomodoro, svinjski kotlet, Big Mac

31. jeste li alergicni na nesto
[Edit] Na idiote koji krše sve moguće propise u saobraćaju, na trolove po forumima, na ljude koji se kada se napiju ponašaju kao majmuni

32. sta bi promijenio/la na sebi
Ćelavost :-)

33. omiljeni stih iz neke pjesme
We're just two lost souls swimming in a fish bowl year after year, running over the same old ground, what have we found? The same old fears, wish you were here.
[Edit] Ima ih još dosta (pogotovu od Floyda), ali recimo to.

34. omiljeno pice
Coca cola, Guarana (zdravlje na prvom mestu!)

35. da mozes biti jedna boja koja bi bila
Plava

36. imas li kucnog ljubimca i kako se zove
Ne

37. sta radis kad ti je dosadno
Gledam filmove/serije, ili čitam

38. koju knjigu trenutno citas
Terry Pratchett - Soul Music

39. omiljeni praznik
Nova godina

40. sta zelis da postanes kad porastes
Vel'ki

41. Bitlsi ili Stonsi
Bitlsi

42. zadnji film koji si gledao/la
Life Of Brian

43. koliko imas godina
30

44. da li licis na mamu ili tatu
Tatu

45. vjerujes li u Boga
Ne i da... u nešto

46. tri stvari bez kojih ne napustas kucu
Mobilni, novčanik, ključevi :-) Ako idem prevozom obavezno nosim knjigu ili neki časopis

47. poznata osoba koju bi volio/la upoznati je...
David Gilmour, Roger Waters... hm, Johnny Depp :-)

48. da sad dobijes milion eura na lotu sta bi uradio/la
Provozao bih nešto od sledećeg: Pagani Zonda, Ferarri 430, Lamborghini Gallardo, Audi R12, Mercedes SLR McLaren

49. omiljeni predmet u skoli
Informatika

50. koliko vam je trebalo vremena da popunite ovaj upitnik
20 minuta (malopre je bilo 10!)

Poslednja izmena:
E bas je lijepo procitati odgovore novih clanova na ovaj nas upitnik. :)
LoL da li se ti mozda bavis muzikom? Vidim sviras i pjevas (glupo zvuci) a i neki tvoji odgovori me asociraju na umjetnicku dusu. ;)
Mi smo svi ispunjavali ovaj upinik prije jedno pedeset strana pa tu su i moji odgovori.

@ Profa, pa covjece konacno i tebe da upoznamo, malo bolje. Ti ko padobranac upadnes, odgovoris nam nesto sto niko osim tebe ne zna o EKV-u i zbrises u vidu lastinog repa.
onaj tvoj odgovor no 22 - e sad mi tek nista nije jasno

Sibil, vazi prvo onda ti stampaj majicu pa sledeci put cemo imati glasanje za stihove :)

LoL, evo bas sam sad pogledala za nase odgovore, pocinje na 159-oj strani, (ove teme naravno) ako te interesuju nasi odgovori. wow skoro 100 strana od tada prodje :eek:

@slight-Jeste,ja sam profesor solo pevanja.Zanimaju me tvoji odgovori,sad cu da pogledam...istih smo godina
Citala sam odgovore,sad imam malo jasniju sliku.Neki od nas su mi se posebno svideli
pominjes neke live snimke,pristina,becej.Da li bi mi poslala? E,uzasno mi je neprijatno, ja nemam nista od snimaka tebe da obradujem,ali potrudicu se.
zaboravila sam da napisem da je ovo jedini forum koji posecujem.

Poslednja izmena:
@ Profa, pa covjece konacno i tebe da upoznamo, malo bolje. Ti ko padobranac upadnes, odgovoris nam nesto sto niko osim tebe ne zna o EKV-u i zbrises u vidu lastinog repa.
onaj tvoj odgovor no 22 - e sad mi tek nista nije jasno
Kako ti ništa nije jasno - aktivno treniram orijentiring, do pre mesec dana i ples, a pored toga najviše volim da igram košarku i stoni tenis. :) Glupo mi je bilo da piše i ostale sportove kojih volim da se igram. :)

@LoL: Na nekoj od prethodnih strana imaš linkove svega i svačega, pogledaj - mislim da sam baš skoro slao akustični koncert iz Prištine (samo Magi i Milan). Ako su linkovi mrtvi ja svakako mogu da ponovo sve (što imam) okačim na Rapidshare.

E eto,kad pijes hladnu kolu:p

I ja ko profa, samo koka kolu pijem,kad mi je zdravlje na prvom mestu...:neutral::p
"Razumem sve, i da puše, i da piju, i da se drogiraju, al' da sede na 'ladan beton..."

Ima li ikakvih informacija u vezi sa bilo kakvim EKV tribute-om/night-om? Dosadno bre, a baš mi se sluša, a i svira.

Dakle, dogovor je za okupljanje na BF-u? Nećete da se išta organizujemo za neki vikend pre toga? Ja dolazim iz Grčke oko 20. avgusta, tako da ću biti tu za BF.

Kako ti ništa nije jasno - aktivno treniram orijentiring, do pre mesec dana i ples, a pored toga najviše volim da igram košarku i stoni tenis. :) Glupo mi je bilo da piše i ostale sportove kojih volim da se igram. :)

@LoL: Na nekoj od prethodnih strana imaš linkove svega i svačega, pogledaj - mislim da sam baš skoro slao akustični koncert iz Prištine (samo Magi i Milan). Ako su linkovi mrtvi ja svakako mogu da ponovo sve (što imam) okačim na Rapidshare.
ma nisam mislila na no. 22, nego na 23. Ono koga ste zadnji put poljubili :hahaha: Nasmijao me tvoj odgovor, to je sve

Back