Parra-Bellum
Buduća legenda
- Poruka
- 40.090
Nista ne premasuje ona dva ustaska MIG-21 sto se sudarise ze vreme vezbe

Nikakvo cudo sto su ih nasi rusili ko muve

Nikakvo cudo sto su ih nasi rusili ko muve
У чему је проблем? Мучи те што нема жртава?http://www.tportal.hr/vijesti/svije...acku-buknuo-pozar-pa-doslo-do-eksplozije.html
U jednom dijelu tvornice vojne opreme "Sloboda" u srbijanskome gradu Čačku u ponedjeljak popodne najprije je buknuo požar, a zatim se dogodila eksplozija, rekao je načelnik sektora za izvanredne situacije srbijanskoga MUP-a Predrag Marić, dodajući kako, po neslužbenim informacijama, nema žrtava.
Eksplodirala tvornica oružja u Čačku!
У чему је проблем? Мучи те што нема жртава?
Или је твој проблем ЛАЖ у најави:
Видиш сусЈЕДе, жртава нема, а НИЈЕ ни експлодирала фабрика "streljiva".
Експлозија се догодила у делу фабрике коју су организовали српски лупежи,
следбеници идеја Анта СТАРЧЕВИЋА. Да ли си сада задовољан?
Па то се на тебе не односи!уважени колега григорјевичу, кад су извесни намерници из сUсједства на форуму - слободно бацајте камене блокове са врха ваше зграде
Глупо надање!Sad neće biti vatrometa za Dubrovnik i zagreb![]()
Kako ide ona pjesma "ja sam srbijanka" valjda bi trebalo srpkinja. ni sami neznate kako je pravilno.
Не секирај се...
Имамо ми тога у резерви. за знаш ти кога.....
Па нису могли Натовци да униште.....![]()
kolega hrvoje je napisao srbijanskom i ne ispravljajte ga. čovjek zna šta piše
Рокај!
USTAS - POPRAVISTE LI VISE ONE HOTELE PO KUPARIMA I CAVTATU ?
![]()
![]()
И? Зашто нису сломљени за првих два'ес дана рата, него им је дозвољено да направе војску, да се наоружају и да стигну нато снаге да за њих одраде посао протеривања и убијања Срба са вековно српске земље?
Да га ем ако има везе између Купара и Слободе из Чачка. рвати, ако немате шта да радите - ухватите се за уши и играјте.
Не знам кој к. вас плаћа Крстарица кад сами себе глупошћу поткопавате....
Него да се вратимо на тему: да ли је тачно то што кажу, да су у Слободи људи радили седам дана у недељи и да нису имали ни један слободан дан?
Да га ем ако има везе између Купара и Слободе из Чачка. рвати, ако немате шта да радите - ухватите се за уши и играјте.
Не знам кој к. вас плаћа Крстарица кад сами себе глупошћу поткопавате....
Него да се вратимо на тему: да ли је тачно то што кажу, да су у Слободи људи радили седам дана у недељи и да нису имали ни један слободан дан?
to to zeliš reci da je u Srbiiji..dozovljeno..robovlanistvo..sunce ti ebem...dokle ste dogurali..nije to dobro..nije...eeeeeeeeeeh...da je Tito živ...
kako je krenilo...od Kineza koji su u Srbiji...preuzeli ste..robovlasnički..rad..radite za šaku riže..jos samo..da naterate direktore da se voze na biciklima..i eto...a bila Vam..mala...Titovina..eee..dokle ste dogurali..baš...
a sta mislis..??
kako drugacije moze biti ako se proizvodnja i prodaja oruzja radi u poluprivatnoj reziji u srpskoj namenskoj....kad se odpusti vecina radnika a pronadje trziste iznenada....onda dan traje 28 sati...i desi se sta se desi....
Они сад причају о томе да је све стандардизовано, од погона до производног процеса.. Да ће већи део штете покрити осигурање.
Ми немамо појма где нам раде људи и то мало производње на шта се односи. А што је најгоре, ако неко због овога буде гоњен кривично, то ће бити боранија и то не из управе коју чине партијски службеници који немају везе са животом.
@Ивоџимац, смараш...ходи Ћистит приобаље од шиптарских фекалија, робуј мало у складу са тисућљетном традицијом...