Islamofobija u Evropi

Ma još jedan muslimanski bot. To što skandiraju "cigani" nema veze sa rasnim poreklom, to je uvreda, ponižavanje onih iz siromašnih zemalja.
Pa prvi taj Vlahović izgleda pravo evropski, više nego polovina Italijana naročito oni ispod Rima.
Ja bih ga klasifikovao kao Atlanto Mediteranca, uska izdužena glava, konkavan visok uzak nos,... Mogao bi da prodje u Francuskoj, Španiji, čak i Nemačkoj
Dusan je za 90% Italijana bukvalno Apolon; jos €12M po sezoni da mu daju da im glumi Cezara i prska italijanke da im poboljsa genetski kod 🧬

Dusan je za 90% Italijana bukvalno Apolon; jos €12M po sezoni da mu daju da im glumi Cezara i prska italijanke da im poboljsa genetski kod 🧬
Dušan je Evropljanin par exelans, čak sam malo pogrešio u klasifikaciji, stavio bih ga bliže North Atlantidu jer ima i neke nordoidne karakteristike. I neki Italijan njemu da viče "Cigane" :hahaha:

347765.jpg

Koliko ocenjujete sopstvenu dopadljivost na skali od 1 do 10 vas dvojica Perhana što ste vidjeni kao 2 člana romske nacionalne zajednice ?
Ne znam o cemu pricas moj dobri botu.
Bolje ti je zamisli se nad sudbinom gde vas je 4M nasuprot 60M romana koji Istru i Dalmaciju vide svojom.
Ne brini se ti za moje zelene oci 🧬 koje ima 2% svetske populacije, vec trazi rodbinu po Iranu kako te savetovao Franjo.

Možda su u tvojoj vukojebini svi musavi i garavi pa misliš tako je u čitavoj Srbiji. No, kod nas na severu nije tako.

Kaže lik koji baljezga o "Mediteranskoj rasi". Jeste genije, šiptari i južni Francuzi su ista rasa lol.

Naravno da ne znači, nativni Brit ne može da bude musa.

A sad mi reci kakvo imigrantsko poreklo imaju navedeni "Srbi"?
Pravi Mediteranac je ovakav

Screenshot_20251104_194043_Drive.jpg

A ne kao ova siptarska Ekrem Jevric spodoba

902-1481706000.jpg

Ili Joška Gvardiola.
O Mandžukiću da ne pričam.
Ipak, posebna kategorija su oni bosanski katolici koji su rasturali u rukometu, @pop80 ih je na index forumu jednom prilikom nazvao Turcima, čak je bio preblag.
Josko je momcina, a Mandzo je isto dobar momak iako mi je bledunjav i koscat k’o poglavnik Penava.
Sponinjes i bosanske Hrvate, Dejan Lovren isto dobar lik.

Dušan je Evropljanin par exelans, čak sam malo pogrešio u klasifikaciji, stavio bih ga bliže North Atlantidu jer ima i neke nordoidne karakteristike. I neki Italijan njemu da viče "Cigane" :hahaha:

Pogledajte prilog 1811862
kod mene u Krusevcu, ima dosta Ukrajinaca i Rusa, pobegli od rata...nisam dosada video nijednog crne kose i tamnijeg lica...oko 21h, bio sam u Dis-u, bracni par sa sinom i cerkom, svi plavokosi i beli...moram da priznam, da su svetliji od Srba

Back