Eksplozija u Krušiku, više osoba povređeno!

Neko kaze da se tako peru pare i krade.

Bude eksplozija i ti onda kazes npr: eksplodiralo je toliko municije, oruzja itd... a ustvari nije nego si ti to prodao ispod ruke.
Ako je to tako to je skandalozno i za robiju onog ko sprovodi tako nešto
Teorije zavere kojima se razrađuje unapred zadata konstrukcija.

Moguce...

Cisto da podebljaju jucerasnju poruku SVR sluzbe..."Ako mislite zaradjivati na smrti Rusa...proizvodnja ce vam biti unistena..."

...

pa pokvareno je i licemerno da kukumavcis kod Rusa da ti daju gas ispod svake cene i tako zaradis milijarde i istovremeno prodajes oruzje neprijateljima Rusije da ubijaju te iste Ruse koji ti daju robu ispod svake cene?

.
То су ствари унутрашње контроле која је у Србији потпуно разорена.

Тако су настрадали несрећни Новосађани под настрешницом.

Унутрашња контрола није обавила посао за који су плаћени.

.
Sta ti je unutrasnja kontrola?

*******, тамо се ради са експлозивима. Нормално је да мало-мало нешто експлодира. То у Србији.

Кад се нешто слично деси у Бугарској, у оној тамо њиховој фабрици, или негде на Западу Јевропе...зна се, СВР...или ГРУ... :per:

Koga zabole. Kad su pljuvali čoveka kome je umro sin i koji se sam borio godinama
protiv vetrenjača to su i zaslužili. Ne verujem u karmu ali ipak..

To je bilo u Lučanima, nema veze s Krušikom.
Od Krušika je tata Slina kupovo granate ispod proizvodne cene pa sa GIMom izvozio za ISIS.

Ne postoje slučajnost. Vreme je da Srpska skupština po hitnom postupku donese lex specijalis po kome za posebno surova dela kao što je ubijanje dece, žena i delovanje protiv države kazna može zameniti smrtnom kaznom i da za ta dela ne postoje ograničenja u godinama.
Ovo je delo kao i nadstrešnica, kao i ubistva dece, kao i organizovanje antisrpskog delovanja koje mora biti najstože kažnjeno. Policija i tužilaštvo kao i BIA neka se snadju da nadju krivce, krivci su živi i dodirljivi....Istim zakonom treba regulisati i sudjenje i izvršenje dela protiv srpskog naroda na Kosmetu i u Bosni...

Da rade u zaštitnim odelima a ne u majici npr.
Aaaa, zastita na radu , pa ne znam, koliko sam ja zadnji put gledao zakon, zastita na radu u USA se propisuje od inzenjera koji onda zapise svakom sta treba da radi u smislu njegovih nadleznosti , a u vezi svakog radnika , i to kojim redosledom i posle radnik ako se ne pridrzava firma dobije kaznu...

Ne znam da li je u Srbiji tako , ali ne verujem...

Ali to je unutrasnja stvar svakog radnika i tog jednog inzenjera za zastitu na radu koji propise kako da se ponasaju , a obicno vlasnik firme kontrolise to, ili neko koga odredi vlasnik firme...

Znam da u restoranu je vlasnik restorana kontrolisao kad svi zavrse obidje sve i proveri da li je u skladu sa zastitom na radu , tj sanitarnom zastitom na radu , jer ima i delove sanitarne zastite....ocisceno i sredjeno , ne samo sredjeno...

Ne drze se ovde toga, znam kad su mene terali nesto nelogicno , pa ja nisam hteo , pa mi zamalo otkaz lupili...tu sam ja izgledao kao sa marsa, a ja ne teram bas mak na konac ali imam poseban nivo koji obicno pokriva dobro zastitu na radu , ne toliko pazljivo ali dovoljno obazrivo..

Npr ne zahtevam cipele sa metalnom plocicom sto bi trebalo jer je to dobra zastita, ali nema mene ispod dizalice, nema bez rukavica metal ili radnepredmete i slicno..

Moja drugarica je na toj istoj traci i u toj istoj kapislani u Krušiku ostala maltene bez očiju.
Moja baka je radila tu kada je žena smrtno stradala.

Ekstremno opasno radno mesto, sve vreme radiš sa najvolatilnijim eksplozivima koji maltene mogu da se zapale i sami od sebe.

Sve to za platu od 700-800 evra.
Zar nema načina da se sve to učini manje opasnim? Tehnika je napredovala od doba tvoje bake.

Back