Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 81.343
Paranoja.Aha, i mi sad treba da verujemo kako to nema veze sa izjavom FSB-a.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Paranoja.Aha, i mi sad treba da verujemo kako to nema veze sa izjavom FSB-a.
@Grom_sa_neba! , @Тихи , da li je ovo Putin izdirigirao?
Garant, i to pomoću astralne projekcije!@Grom_sa_neba! , @Тихи , da li je ovo Putin izdirigirao?
Aha, a Tramp zahteva da sva artiljerijska municija ide u Izrael…
Neko kaze da se tako peru pare i krade.
Bude eksplozija i ti onda kazes npr: eksplodiralo je toliko municije, oruzja itd... a ustvari nije nego si ti to prodao ispod ruke.
Teorije zavere kojima se razrađuje unapred zadata konstrukcija.Ako je to tako to je skandalozno i za robiju onog ko sprovodi tako nešto
Moguce...
Cisto da podebljaju jucerasnju poruku SVR sluzbe..."Ako mislite zaradjivati na smrti Rusa...proizvodnja ce vam biti unistena..."
...
Teorije zavere kojima se razrađuje unapred zadata konstrukcija.
Misaona konstrukcija, my friend.Ne lupaj
Koja i cija konstrukcija?
Sta ti je unutrasnja kontrola?.
То су ствари унутрашње контроле која је у Србији потпуно разорена.
Тако су настрадали несрећни Новосађани под настрешницом.
Унутрашња контрола није обавила посао за који су плаћени.
.
Ima vic na tu temu , ali necu dame kaznajvaju 7 dana....kud svi bez jaja tu i mali mujo...Majko sveta, pa koja je ovo eksplozija u fabrikama po redu?
Izgleda da je bolje zaposliti šimpanzu da pritiska dugmiće, nego partijski kadar, šimpanza bi manje štete napravila
Koga zabole. Kad su pljuvali čoveka kome je umro sin i koji se sam borio godinama
protiv vetrenjača to su i zaslužili. Ne verujem u karmu ali ipak..
Tu fabriku su rusi trebali davno da srokaju. Cela afrike se ubija međusobno oružjem iz krušika a puškama iz cz.Moguce...
Cisto da podebljaju jucerasnju poruku SVR sluzbe..."Ako mislite zaradjivati na smrti Rusa...proizvodnja ce vam biti unistena..."
Opet rovariš protiv države?Tu fabriku su rusi trebali davno da srokaju. Cela afrike se ubija međusobno oružjem iz krušika a puškama iz cz.
Sumnjam da tamo ide partijki kadar sns da radi, možda po kazni pa ga razlete u zgodnom trenutkuMajko sveta, pa koja je ovo eksplozija u fabrikama po redu?
Izgleda da je bolje zaposliti šimpanzu da pritiska dugmiće, nego partijski kadar, šimpanza bi manje štete napravila
Protiv rusije? Nikada!Opet rovariš protiv države?
Da rade u zaštitnim odelima a ne u majici npr.Sta ti je unutrasnja kontrola?
Aaaa, zastita na radu , pa ne znam, koliko sam ja zadnji put gledao zakon, zastita na radu u USA se propisuje od inzenjera koji onda zapise svakom sta treba da radi u smislu njegovih nadleznosti , a u vezi svakog radnika , i to kojim redosledom i posle radnik ako se ne pridrzava firma dobije kaznu...Da rade u zaštitnim odelima a ne u majici npr.
Moguće, ne bi me iznenadilo.Sad će žvala da iskoči i optuži studente za terorizam![]()
Zar nema načina da se sve to učini manje opasnim? Tehnika je napredovala od doba tvoje bake.Moja drugarica je na toj istoj traci i u toj istoj kapislani u Krušiku ostala maltene bez očiju.
Moja baka je radila tu kada je žena smrtno stradala.
Ekstremno opasno radno mesto, sve vreme radiš sa najvolatilnijim eksplozivima koji maltene mogu da se zapale i sami od sebe.
Sve to za platu od 700-800 evra.