Poledica93
Zainteresovan član
- Poruka
- 300
mrzelo me je da citam sve.. mozda i ima odgovora, ali opet pitacu.. ovaj fax koje ima smerove sve..?! interesuje me...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mrzelo me je da citam sve.. mozda i ima odgovora, ali opet pitacu.. ovaj fax koje ima smerove sve..?! interesuje me...
U ovoj temi na nekoliko mesta,
naišao sam na podatak, da je smer Racunovodstvo i revizija bolji u KG nego u BG.
Da li neko iz prve ruke, može da mi kaze da li je to tačno? I ako je tačno u kom smislu je bolji?
moze li mi neko reci koju zbirku da uzmem i pocnem da spremam matu?
hvala
trebalo bi preko puta faxa u kopirnici da imaju resene ispitne zadatke,kupi to i vezbaj,ako si slab sa matom uzmi privatne casove,
ja sam kupio na faxu zbirku gde imam prijemne iz svih predmeta koji mogu da se polazu...u zadnje 2 godine i tu jos imam primere za vezbanje...gde matematika ima 110 zadataka.Da li je to dovoljno?
hvala
jel ti spremas prijemni ili matematiku na prvoj godini
prijemni
Ja ne stekoh takav utisak za ovih mesec dana.Bas mi se svidja,nema strebanja,sve je u razmisljanju,pogotovu OsnoveSutra mi je kolokvijum!
cao poledice, evo koje smerove sve mozes upisati:
# EKONOMSKA ANALIZA I POLITIKA
# MARKETING
# RACUNOVODSTVO, REVIZIJA I FINANSIJSKO UPRAVLJANJE
# TRGOVINSKI MENADŽMENT I MARKETING (TMM)
# FINANSIJE, BANKARSTVO I OSIGURANJE
# TURIZAM I HOTELIJERSTVO
# STATISTIKA, INFORMATIKA I KVANTITATIVNE FINANSIJE
# MENADŽMENT
# MEÐUNARODNA EKONOMIJA I SPOLJNA TRGOVINA
hvala.. a još jedno pitanje, ima li neki od ovih naših fakulteta smer za akcionare ili sta slično tome..?! jer me u sustini i to najvise interesuje..
hvala.. a još jedno pitanje, ima li neki od ovih naših fakulteta smer za akcionare ili sta slično tome..?! jer me u sustini i to najvise interesuje..
ima taj smer,ali ga kriju od javnosti,tek odabranim studentima kad upisu drugu godinu saopste da mogu da se upisu na taj smer,i da je gostujuci predavac bil gejts
озбилјно питам..?! -.-
to u srbiji, ili uopste ovako..?! -.-
imas mozda koj da predlozis..?!