He,he rade decica zadatke....slatka proslosti!
Cinjenica je da diplomci ovog fakulteta cekaju malo vremena na posao a o tome koliko ces znanja poneti zavisi samo od vas.Nekada je prosecna duzina studiranja bila oko 7.5 godina .Savetujem vam da paznju obratite na strucne ispite i da im se maksimalno posvetite ako hocete da opravdate tu diplomu...sama diploma pa makar i ekonomskog fakulteta nece vam puno znaciti.
Da li neko mozda zna da mi odgovori da li Slobodan Barac trenutno predaje na ovom fakultetu?
Cinjenica je da diplomci ovog fakulteta cekaju malo vremena na posao a o tome koliko ces znanja poneti zavisi samo od vas.Nekada je prosecna duzina studiranja bila oko 7.5 godina .Savetujem vam da paznju obratite na strucne ispite i da im se maksimalno posvetite ako hocete da opravdate tu diplomu...sama diploma pa makar i ekonomskog fakulteta nece vam puno znaciti.
Da li neko mozda zna da mi odgovori da li Slobodan Barac trenutno predaje na ovom fakultetu?
Hocu da nabavim neku literaturu koja mi je potrebna iz matematike i OE za prvu godinu. Izgleda sam nesposobna da je sama pronadjem na netu ili je mozda nema 

slazem se sa tvojom izjavom....cast mi je sto sam vec tri godine tamo...
sto se tice konkurencije....Kragujevac, Nis...privatni...smatram da je nas fakultet najtezi i da ima kvalitetan kadar....ima naravno kretena od profesora, ali u globalu ja sam prezadovoljna fakultetom....