EKONOMSKI FAX U BGD-U VS.OSTALI EKONOMSKI FAKULTETI

ako mene pitas,zavrsio sam fbo smer,svi kukaju na to racunovodstvo ali sam oba racunovodstva iz prvog polozio sa 9-kama , rac.i revizija nije los smer,cinjenica je da je najobimniji na celom faxu,imas par stranih revizorskih kuca u kojima mozes naci solidno zaposlenje

Kako je najobimniji kad imaju 3-4 ispita manje nego fbo,a na fbo imas skoro sve kao i tamo plus ovih 3-4?:think:

caos. da li mozete molim vas da me savetujete : zavrsavam 14tu Bg gimnaziju i odlucila sam da upisem ekonomiju jer volim matematiku i volim statistiku i sve sto je vezano za ekonomiju ali ima jos stvari koje mi nisu jasne! Svi pricaju da je ekonomija MnOOOOgo teska!e pa ja zelim da pitam da li je stvarno??? i zelela bi da priupitam i da li cu moci da radim jer sam veooma ambiciozna!!! e da dali je tezak test iz istorije za prijemni!!!???HVALA PUNOOO unapred :D:D

Prodajem: Osnovi korporativnih finansija - autori Brili, Majers i Markus

cena po dogovoru

osnove_korporativnih_srpski.jpg

znam da ovo nije mesto za ovako nesto, ali mi hitno treba necija pomoc oko jednog zadatka, a zavrsila sam gimnaziju, tako da nisam dovoljno u toku sa osnovima ekonomije, iako polazem u sredu :/

dakle
ulozeni kapital je 400 000, struktura pr.vrednosti 300 000c + 100 000v + 100 000m = 500 000. opticajni kapital je 40% stalnog. stopa amortizaicije 10%.
izracunati sumu stalnog i opticajnog kapitala...

MOLIM VAS :)

znam da ovo nije mesto za ovako nesto, ali mi hitno treba necija pomoc oko jednog zadatka, a zavrsila sam gimnaziju, tako da nisam dovoljno u toku sa osnovima ekonomije, iako polazem u sredu :/

dakle
ulozeni kapital je 400 000, struktura pr.vrednosti 300 000c + 100 000v + 100 000m = 500 000. opticajni kapital je 40% stalnog. stopa amortizaicije 10%.
izracunati sumu stalnog i opticajnog kapitala...

MOLIM VAS :)

Si citala knjigu od Medojevica? Moras da procitas to, ili da ti neko objasni kako se radi taj tip zadatka.. Ja bih pokusao da ti objasnim (imam 10 iz Osnova xDhehe da se pohvalim malo) ali sumnjam da ima sanse preko foruma..

Back