Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jutros je jedna žena plava prosetala stazicom
posutom kamenjem i uvelim žućkastim lišćem
do tajnog mjesta,tamo negdje kraj rijeke...
Tu je i jedna klupa stara
necijim imenom ispisana i puna šara...
Tu je ona maštala o sreći,voljela jednog Andjela
ni sanjala nije da će doći kraj...
Sjećanja naviru u hor i nemoze skriti svoju bol
kristalne suze su joj zapekle oči
a hladan vjetar je pojavu učinio još gorim
kosa joj se mrsila dok se ispunjavala mirisima jeseni
tu je željela njega jednom dovesti...
U glavi je vratila memorije
stare memorije već odavno sahranjene,ali neprežaljene..
Tu upravo na klupi toj pored rijeke
sanjala je snove kao malo dijete
Sanjala je Andjela tog
da će jedno zajedno sjediti s njom
na klupi toj...
ecas li se, da sam trebala da govorim o cutanju...stala sam...htela sam da ti kazem da sam zaboravila o cemu treba da govorim, htela sam ali necu da te lazem...ja jednostavno nisam bila spremna da ista kazem. Ne znam odakle da pocnem i razmisljam da li medju nama postoji tako nesto...valjda postoje samo trenuci...kada zelim da te pronadjem u magli koja se spustila izmedju nas, koja mi je zaklonila sve vidike. Ponekad cujem glas iz daljine i osecam te ali te ne vidim...ne nalazim te u cutanju. Znam zbog cega je to tako...јер ja jos nisam smestila tebe u svoje srce, zato ne mogu da te nadjem kad ja hocu i da razgovaram sa tobom...ponekad si mi u mislima a ti znas da su misli kao vetar, odlaze i dolaze kad hoce.
Nisam te smestila u srce, zato sto nisi ni ti mene jos u svoje...potpuno...a kada se to desi, naci cemo se tamo i razgovaracemo cutanjem...bicemo uvek zajedno. Jedino se plasim da ti to ne mozes i pitam se...da li si ti jedan od onih pogresnih sto nemaju mesta u svom srcu za mene...