- Poruka
- 33.100
I prethodnici su imali diferencijal na istom mestu, pa nije tako bilo. Videćeš koliki je gepek kod mene.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Danas sam provozao navedenog WRX-a. Fino, prelepo. Miran, uglađen, unutra diskretan. Tvrd poput moje Impreze. Nisam ga terao u više obrtaje jer je prešao tek 770km... Fabrički Xenon, klima, kožni volan i ručica menjača, sve zezalice na struju... I tužna vest, onaj auspuh koji sam trebao kupiti, stavio je... Za sada samo od drugog katalizatora (zadnji lonac), a kad se razradi, stavlja i izduvnu granu Supersprint... Katalizatore ostavlja jer planira ići napolje, pa da ga ne zezaju...Od danas u NS još jedna nova Impreza WRX. Kupio ovaj čovek koji je meni prodao... ALi ne nova školjka, već prethodna.
Teško da neko ima iskustva s obzirom da je novi model. Ono što smo čitali i čuli - stotinak ks, miran i tih motor, unutra mnogo mesta, u gepeku nešto manje od konkurencije. Cena veoma dobra 13900 za osnovni model. Sa klimom, fabričkom muzikom i automatskim menjačem 15500.
Ne znam koliko se dobija sa tim reduktorom. Mora da može da se vidi negde na netu.Mene najvise interesuje koliki camac mogu da povucem iz vode kada ukljucim reduktor.
Meni prelep auto...
![]()

Od napred bezličan, od pozadi ista Primera sa "a'la" Lexus staklima...

Dobro, znamo da se ukus amerikanca i evropljnina mnogo razlikuje, tako da ono što je dobro prodavano u Evropi ne mora da je u Americi - i obrnuto...
Unutra prolazi...Ne znam koliko se dobija sa tim reduktorom. Mora da može da se vidi negde na netu.
pa za te pare ide neka astra classic ili tako nesto...ja bi re ovo uzeo..neke malo vece gume, niskoprofilne gume, malo hroma unutra i izgledao bi pristojnosta mislite o novoj nissan altimi za americko trziste? ekstra autic
imaju verzije sa 2.5L i 3.5L motorima
![]()
![]()
![]()
![]()
ovaj sa slike kosta 12.000 eura 2007 godiste.

. Od pozadi prolazi...Unutra prolazi...
i malo manji motor
mozda neki naftas
]svako normalan se danas trudi , da kupi auto sa sto vecim/jacim motorom jer snaga spasaava glavu pogotovo u kriznim situacijama. moze da se desi da neko ne zna da se kontrolise pa da strada zbog toga al generalno u tim cupavim situacijama snaga automobila je najvaznija stvar. u 90% udesa u srbiji teskih radi se o nekom jugicu, kecu ili slicnoj krntiji - barem ja takav utisak imam kad citam vesti o udesima u crnoj hronici.[/B]
vozaci boljih automobila uglavnom stradaju zbog poledice ili neprilagodjene brzine uslovima puta dok ovi sa krntijama najvise zbog toga sto krenu u neko preticanje naidje auto sa druge strane oni ne mogu da izvuku i dodje do ceonog sudara uglavnom sa kamionima i autobusima.
Ima li neko iskustava sa novom Imprezom 1.5R?
Ako kupujem volvo mogu li kupiti d5 ili da bi bio JACI auto V8 i pritom trosio 3 puta vise i toliko puta skuplje odrzavanje....
na taj nissan ili sta li ste vec rpredlozili imas dve oopcije 2.5 i 3.5 litara...dobro bi dosao neki od 120konja 2.0 litra motor ili isto konja diezel.... SLABIJI motor...
svako normalan se danas trudi , da kupi auto sa sto vecim/jacim motorom jer snaga spasaava glavu pogotovo u kriznim situacijama. moze da se desi da neko ne zna da se kontrolise pa da strada zbog toga al generalno u tim cupavim situacijama snaga automobila je najvaznija stvar. u 90% udesa u srbiji teskih radi se o nekom jugicu, kecu ili slicnoj krntiji - barem ja takav utisak imam kad citam vesti o udesima u crnoj hronici.
vozaci boljih automobila uglavnom stradaju zbog poledice ili neprilagodjene brzine uslovima puta dok ovi sa krntijama najvise zbog toga sto krenu u neko preticanje naidje auto sa druge strane oni ne mogu da izvuku i dodje do ceonog sudara uglavnom sa kamionima i autobusima.