Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne umem da "špijuniram" na takav način čak i kada bi hteo - a neću, jer ne igram na kvarnjaka (jednom prilikom su meni tako provalili koji je auto)... Ne, nego sam išao drugačijim redosledom... Prepoznao sam auto, pa da bi bio 100% siguran, ukucao sam u Google-tu "Daewoo Leganza". Kad su izašli rezultati, kliknuo sam na opciju "images" (probaj i sam pa ćeš da vidiš)... Na moje iznenađenje, upravo ta slika je bila među ostalima, na prvoj stranici...
Eto to je to...verovao ti meni ili ne...:D Uostalom, nije bilo teško pogoditi da je to Daewoo Leganza... Ima je jedan moj dobar prijatelj, pa pošto je često gledam, znam je u detalje...

Poslednja izmena:
ako verujes ti si jedini koji je pogodio da je to leganca... svi pricaju Impreza. bas sam proveravao koliko narod ustvari ne zna ni da postoji leganza... ima moj dobar ortak pa radim istrazivanje u njegovo ime xD sve u svemu svaka cast :D
ps: nije ovo jeidno mesto de sam pitao, vec 3-4 meseca stoji tema na par foruma i niko da kaze tocan odgovor...

Poslednja izmena:
ako verujes ti si jedini koji je pogodio da je to leganza... svi pricaju Impreza. bas sam proveravao koliko narod ustvari ne zna ni da postoji leganza... ima moj dobar ortak pa radim istrazivanje u njegovo ime xD sve u svemu svaka cast :D
ps: nije ovo jeidno mesto de sam pitao, vec 3-4 meseca stoji tema na par foruma i niko da kaze tocan odgovor...

Kako ne bi znao, kad sam je jednom šlepao mojom bubom 15tak km, od kojih je pola na velikom usponu... Prva, pa lagano...kad mi se tad nije zapalila - nikad neće...:lol:

Inače, na prvi pogled je dobro urađeno ukrašavanje... Ali samo na prvi pogled... Ako malo bolje, tj. više puta pogledaš detalje kao što su spojevi između limarije i plastike, onda vidiš da ovo u stvari uopšte nije dobro odrađeno... Još jedan detalj koji mi se nikako ne sviđa su felne koje su vidno "upale" unutar spojlera - pvc zakrilaka...
Jedino što mi se sviđa na ovoj slici su felne...:lol:

Poslednja izmena:
haha kako si sa bubom slepovao 1400 kg xD svaka cast! auto je odlican, za svoju cenu je predobar, oprema je kompletna, a aerodynamics je odlicno uradjen tako da pici ko lud... od 0 do 100 mu treba 10 sec. original je lepsi od ovih budzenih... bela boja mu ne stoji uopste, samo plava ili jos bolje CRNA! upravu si, bas se vidi da je lose odradjen.

„Subaru“ osvojio nagradu za motor godine
Žiri sastavljen od 65 specijalizovanih novinara iz 32 zemlje proglasio je nedavno „Subarov“ turbo motor za najbolji u klasi, radne zapremine od dva do 2,5 litara. Reč je o benzincu tradicionalne bokser koncepcije, s četiri cilindra i 16 ventila, koji uz pomoć turbo punjača dostiže snagu od 169 kilovata ili 230 konja.
U ostalim kategorijama BMW uglavnom pobedjuje.

„Subaru“ osvojio nagradu za motor godine
Žiri sastavljen od 65 specijalizovanih novinara iz 32 zemlje proglasio je nedavno „Subarov“ turbo motor za najbolji u klasi, radne zapremine od dva do 2,5 litara. Reč je o benzincu tradicionalne bokser koncepcije, s četiri cilindra i 16 ventila, koji uz pomoć turbo punjača dostiže snagu od 169 kilovata ili 230 konja.
U ostalim kategorijama BMW uglavnom pobedjuje.
To je prošlogodišnje.

Ko ima od 20.000 jevrića pa naviše može da se opskrbi ovim lepim karavanom:

8862730604832e8c80649c816109413_ext-1.jpg

164822654832e8c81d4ff645199239_extr-1.jpg

Mazda 6 Sport Combi može da se kupi i ovde. Dizelaš ima 140 ks, a benzinci 120-170.

Back