Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
dajem primer:

volvo je S80 je bezbedan sa bilo kojim motorom. Dizelom od 140ks, D5 od 160ks, T-6 ...

na to sam mislio. Ne moram da kupim najsnazniji motor u jednoj klasi da bih dobio na bezbednosti. Saobracajne nesrece nisu samo cheone.

kapiram sta hoces da kazes , ali ja sam mislio na metodu "bolje spreciti nego leciti" tacnije sa jacim motorom ako do nezgodne situacije dodje imas vece sanse i verovatnocu da se izvuces nego sa slabijim.

Kia Forte, за сад само скица:
Иначе он би требао да наследни модел Spectra

kiaforte-1.jpg

kapiram sta hoces da kazes , ali ja sam mislio na metodu "bolje spreciti nego leciti" tacnije sa jacim motorom ako do nezgodne situacije dodje imas vece sanse i verovatnocu da se izvuces nego sa slabijim.

mhmh, nije sve ni do motora. V8 npr je veci, ali mozda neki njegovi delovi su od "mekseg" materijala,npr blok ako je aluminijumksi, a v6 manji motor, a jaci.

Sta kazete ljudi na ovu novu kiu pro ceed?! Kazu da je hit u evropi,dobio brdo zvezdica, bas mi lepo izgleda?!

Za 7 dana treba da mi stigne cee`d 1.6 crdi 115 ks,kompletna oprema osim zadnjeg paketa koji je cisto estetski,znaci bez alu felni.jena takvog auta u cg je 15 940 evrica.Za mnogo vece pare nude astru i novog fokusa,kao i golfa a siromasniji po opremi.Novi focus je 18 200 sve osim koze 1.6 dizel

Vozio sam malopre novi Isuzu D-Max Crew Cab 3.0 Turbo Diesel mit Intercooler :lol:

Kamion, pa jos japanski kamion, zar ocekujete da cu reci nesto lepo? :lol:

Realno, ni o kakvoj kupovini iz zadovoljstva tu nema reci, D-Max moze sluziti iskljucivo za posao (za sta je veoma dobar jer je jako robustan). Drugar koji je vozio i Hillux rece da je on mnogo bolji, veci, zivahniji i opremljeniji (naravno i skuplji). Ali bar su radio mogli da stave...

Pozitivna stvar, ako ukljucis RWD i fino zamolis hoce da cimne guz na mokrom asfaltu. :)

Back