Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koji senzor imam kad ja nemam ni senzor bregaste, ne znam sta je od plastike, karter je od metala, radijator takodje aluminijumski, nemam turbo , nemam egr nemam dpf , imam 3 lamda sonde i katalizator, nema direktno ubrizgavanje vec einspritz indirektno, tako da ne brinem o stvaranju karbona...
Imaš nego su to francuzi dobro zamaskirali da ti ne možeš da nađeš :kafa:

Srpski mentalitet, vozi dok se ne pokvari bez ikakvog održavanja uostalom ko i svi u evropi, samo ulje dosipaju :kafa:
Kakav srpski mentalitet?
Auto je kupio nov u salonu i posle godinu dana mu je crkao menjac.
Sta lupetas kao i uvek???
Kakvo dosipanje ulja?
Bolje priznaj da nista nije savrseno i da se sve kvari.
Lepo rekoh ,posle 200k km se pokaze ko je Baja a ko Paja.

Nije menjao ulje šta nije jasno? Stisao se za redovno održavanje samo dosipao ulje i najjeftinije gorivo :kafa:
Ti si BEEP sa 9 cm.
Auto u garanciji a ako ne znas sta je garancija i kako se odrzavaju kola u garanciji onda idi i edukuj se.
Ti izgleda nisi imao auto pod garancijom dok ovako nesto lupetas.
Nisam znao da ima jeftino i skupo gorivo.
Ti ga verovatno nabavljas po nekoj ultra ceni jer si stipsa a sto si pokazao na x primera do sada. 😂

Kao troši mi ulje, što bi menjao, samo dospem najjeftinije i hop karbonizovani ventili :kafa:
lupas bezveze, ja ulje uopste ne dosipam, a 3 i po litre nije nikakav trosak, za nas ovdevidis da se zale i drugi, sa 20k milja, oni menjaju kod dilera, mozda cak imaju i par godina besplatno.. to vi stedite na ulju, ovde ne
rata za auto 400-800 dolara, a da neko stedi na 100 dolara ulja,si ti citav?

Poslednja izmena:
lupas bezveze, ja ulje uopste ne dosipam, a 3 i po litre nije nikakav trosak, za nas ovdevidis da se zale i drugi, sa 20k milja, oni menjaju kod dilera, mozda cak imaju i par godina besplatno.. to vi stedite na ulju, ovde ne
rata za auto 400-800 dolara, a da neko stedi na 100 dolara ulja,si ti citav?
On ne kapira ili se pravi blesav da motori sa direktnim ubrizgavanjem pate od stvaranja karbona i to svi, a danas ih tako prave svi.

Back