mario80
Stara legenda
- Poruka
- 85.204
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš nego su to francuzi dobro zamaskirali da ti ne možeš da nađešKoji senzor imam kad ja nemam ni senzor bregaste, ne znam sta je od plastike, karter je od metala, radijator takodje aluminijumski, nemam turbo , nemam egr nemam dpf , imam 3 lamda sonde i katalizator, nema direktno ubrizgavanje vec einspritz indirektno, tako da ne brinem o stvaranju karbona...
Al zato je ujaku na Hondi crkao automatski menjac u garanciji a koju je kupio u Americi.Kod amera ništa nekvalitetno ne prolazi (pežo,reno, alfa, fijat i slično gowno)
Kod mene mozes da igras kolo ispod haube, nema tu nista zamaskirano sve se vidi.Imaš nego su to francuzi dobro zamaskirali da ti ne možeš da nađeš![]()
Srpski mentalitet, vozi dok se ne pokvari bez ikakvog održavanja uostalom ko i svi u evropi, samo ulje dosipajuAl zato je ujaku na Hondi crkao automatski menjac u garanciji a koju je kupio u Americi.
I hoces da kazes da su americka kola kvalitetna? Pa zna se odavno da zato istocnjaci imaju prodju jer su bolji.
sad me vise ne cudi, sve sam shvatio, zayebali su nas kupce proizvodjacihttps://searlesauto.ca/2018/02/gdi-engine-needs-service/
Evo ti @bas kao sve objasnjeno i uzroci i posledice tako da nemoj nista da te cudi vezano za KIA i taj motor.
Sto kao "ustedis" na gorivu, sve pare das na odrzavanje tog komplikovanog sistema...umesto da zivot ucine ljudima laksim oni ga jos vise zakomplikuju.ja bih dao i 500 stoja kada bi to moglo da se ocisti, ali tesko, i kosta vise
- Carbon Buildup. Cost to fix: $350-$400
sad me vise ne cudi, sve sam shvatio, zayebali su nas kupce proizvodjaci
Kakav srpski mentalitet?Srpski mentalitet, vozi dok se ne pokvari bez ikakvog održavanja uostalom ko i svi u evropi, samo ulje dosipaju![]()
Ti si BEEP sa 9 cm.Nije menjao ulje šta nije jasno? Stisao se za redovno održavanje samo dosipao ulje i najjeftinije gorivo![]()
ti si rekao samo 3 cilindrasi gore ulje, a evo tiNe menjaju ulje samo dosipaju najjeftinije pa posle kukaju za karbonizacijom ventila![]()
to si ti u sluzbeni aytoNije menjao ulje šta nije jasno? Stisao se za redovno održavanje samo dosipao ulje i najjeftinije gorivo![]()
pa idi nauci ljude, sto kukaju, da ne stipsareSvako loše jeftino ili staro ulje se gori i izlazi na auspuh![]()
lupas bezveze, ja ulje uopste ne dosipam, a 3 i po litre nije nikakav trosak, za nas ovdevidis da se zale i drugi, sa 20k milja, oni menjaju kod dilera, mozda cak imaju i par godina besplatno.. to vi stedite na ulju, ovde neKao troši mi ulje, što bi menjao, samo dospem najjeftinije i hop karbonizovani ventili![]()
On ne kapira ili se pravi blesav da motori sa direktnim ubrizgavanjem pate od stvaranja karbona i to svi, a danas ih tako prave svi.lupas bezveze, ja ulje uopste ne dosipam, a 3 i po litre nije nikakav trosak, za nas ovdevidis da se zale i drugi, sa 20k milja, oni menjaju kod dilera, mozda cak imaju i par godina besplatno.. to vi stedite na ulju, ovde ne
rata za auto 400-800 dolara, a da neko stedi na 100 dolara ulja,si ti citav?