DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.010
to su auti za bogatase.hehe, i a8 je smece, kiselo grozdje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to su auti za bogatase.hehe, i a8 je smece, kiselo grozdje
Cela amerika ti se kotrlja na aisin menjačima znači da su najbolji trenutno plaćeno dobijeno.
Evo kakva smeca od menjaca guraju Japanci, posle neko da mi kaze nesto protiv manuelnog menjaca.
Gledaš iz pogrešnog ugla prosečnog srbina koji kupuje nov auto iz uvoza sa pola miliona km i očekuješ čuda. Ne ide to tako posle pola miliona km i nakovanj se pokvariJeste ali kvare se, nisu nista pouzdani i kad se pokvare mozes samo da ih bacis jer nisu predvidjeni za popravku, jedino zamena novim i to je pitanje da li ce raditi kako treba koliko su eto pouzdani.
pa kako cela? evo spiskaCela amerika ti se kotrlja na aisin menjačima znači da su najbolji trenutno plaćeno dobijeno.
Cela amerika, hyundai, kia itdpa kako cela? evo spiska
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Aisin_transmissions
pise ti 8 brzina, mi smo pricali o cvt, gde ti tek ucis istoriju, a ja ti pricam da su buducnost
subari wrx novi cak simulira brzine, ali moja poenta je da sve visa auta izlazi sa cvt, evo liste iz 2021 vidis u fiata tad nisu stavljali, a modeli nekih su posle uveliSestra i drugar ima fiat 500 sa tim užasom gumenog kaiša - stalno se popravlja.
Lanac malo bolja priča.
pa mozda komponente i ranije, ali kod cvt ne svi, samo hibridi, a imas masu auta sa cvt koji nisu hibridi, stavio sam spisak iznadPa lepo sam ti rekao, cela amerika kotrlja na aisin menjačima, znači da su najbolji uloženo dobijeno.
koliko ja vidim aisin ima samo E - CVT, e, kao elektricni i hibridi, a u benzince CVT ne idu ti aisinoviCela amerika, hyundai, kia itd
Japanci i Ameri glume neko ludilo i koriste te lose menjace.pise ti 8 brzina, mi smo pricali o cvt, gde ti tek ucis istoriju, a ja ti pricam da su buducnost
subari wrx novi cak simulira brzine, ali moja poenta je da sve visa auta izlazi sa cvt, evo liste iz 2021 vidis u fiata tad nisu stavljali, a modeli nekih su posle uveli
https://www.cars.com/articles/which-cars-have-cvts-for-2021-481156/
- Buick: Encore GX
- Chevrolet: Malibu, Trailblazer, Spark
- Chrysler: Pacifica Hybrid (plug-in hybrid)
- Ford: Escape Hybrid, Escape Plug-in Hybrid
- Honda: Accord, Accord Hybrid, Civic, Clarity Plug-in Hybrid, CR-V, CR-V Hybrid, HR-V, Insight
- Hyundai: Accent, Elantra, Venue
- Infiniti: QX50
- Kia: Forte, Rio, Seltos, Soul
- Lexus: ES 300h, NX 300h, RX 450h, RX 450hL, UX 250h
- Lincoln: Corsair Grand Touring (PHEV)
- Mitsubishi: Mirage, Mirage G4, Outlander PHEV, Outlander Sport
- Nissan: Altima, Kicks, Maxima, Murano, NV200, Rogue, Rogue Sport, Sentra, Versa
- Subaru: Ascent, Crosstrek, Crosstrek Hybrid (PHEV), Forester, Impreza, Legacy, Outback
- Toyota: Avalon Hybrid, C-HR, Camry Hybrid, Corolla, Corolla Hybrid, Highlander Hybrid, Prius, Prius Prime (PHEV), RAV4 Hybrid, RAV4 Prime (PHEV), Sienna, Venza
Kod amera ništa nekvalitetno ne prolazi (pežo,reno, alfa, fijat i slično gowno)Japanci i Ameri glume neko ludilo i koriste te lose menjace.
Ne prolazi kazes a sta je ovo, kakvo je ovo sranje?Kod amera ništa nekvalitetno ne prolazi (pežo,reno, alfa, fijat i slično gowno)
Ma ne loži se badava noviji automobili su avioni za ono što se vozilo pre 30-40 godina.Sta varaju kad su novi automobili nevidjena smeca, bukvalno svi proizvodjaci.
Koji senzor imam kad ja nemam ni senzor bregaste, ne znam sta je od plastike, karter je od metala, radijator takodje aluminijumski, nemam turbo , nemam egr nemam dpf , imam 3 lamda sonde i katalizator, nema direktno ubrizgavanje vec einspritz indirektno, tako da ne brinem o stvaranju karbona...Tvoj i moj auto imaju sve isto od plastike džabe se ložiš
Isti broj senzora sve identično. Jedino je preciznost na višem nivou pa mogu ove trocilindraše da sklepavaju.
Krila nisu pravljena od plastike, gepek nije od plastike...jedino spojleri kao i na svaka kola sto prave ali od kvalitetne plastike...creva su armirana, generalno ti pezoi i nemaju problema sa time.Koji senzor imam kad ja nemam ni senzor bregaste, ne znam sta je od plastike, karter je od metala, radijator takodje aluminijumski, nemam turbo , nemam egr nemam dpf , imam 3 lamda sonde i katalizator, nema direktno ubrizgavanje vec einspritz indirektno, tako da ne brinem o stvaranju karbona...