- Poruka
 - 239.755

Klima u leru ne opterećuje motor samo kod električnih i hibridnih. Kod klasičnih mora.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
covece, usa elektro-energetska mreza vrisnula zbog velikih vrucina, kako ne opterecuje? klima trosi struje kao sporet, i trofazna je kao sporet, pa tako i u autu, mora da optereti, pa ni potrosnja nije ista, bas me cudi kako to niste culiKlima u leru ne opterećuje motor samo kod električnih i hibridnih. Kod klasičnih mora.
a zasto da ga menjam ako nije crno? to tvoje braon, blatnjavo, gunk, to ulje je sranjeJe li @bas kao jel ovako ulje treba da bude crno![]()
Pricas nesto napamet, nisi ni video ulje, ulje se menja kao da je to ne znam sta sad...a zasto da ga menjam ako nije crno? to tvoje braon, blatnjavo, gunk, to ulje je sranje
neki ga pipaju, medju prstima,. neki mirisu, kao da mogu da znaju da li su mu se svojstva izgubilaPricas nesto napamet, nisi ni video ulje, ulje se menja kao da je to ne znam sta sad...
Jeste potamnelo ali nije crnjak ko na dizela.neki ga pipaju, medju prstima,. neki mirisu, kao da mogu da znaju da li su mu se svojstva izgubila
ja samo sinteticko, FULL, a crno ne mora da znaci da mora da se menja, braon je vec sumnjivo, ako nijie isto potamnelo jer je bilo zuto, pa ti se cini da je braon
Ulje se menja na godinu dana ili 5-10 000km zavisi ko koliko vozi vise da li u gradskim ili otvorenim uslovima.neki ga pipaju, medju prstima,. neki mirisu, kao da mogu da znaju da li su mu se svojstva izgubila
ja samo sinteticko, FULL, a crno ne mora da znaci da mora da se menja, braon je vec sumnjivo, ako nijie isto potamnelo jer je bilo zuto, pa ti se cini da je braon
Ako sam dobro razumeo, 10 godina nije menjano ulje? To su ti bajni automobili iz uvoza. U italiji se odriču i garancije jer im je skupa zamena ulja

Auto nije vozen dugo ali tako ispada 10 godina nije menjano.Ako sam dobro razumeo, 10 godina nije menjano ulje? To su ti bajni automobili iz uvoza. U italiji se odriču i garancije jer im je skupa zamena ulja![]()
 Koliko sam ispratio video vise je stojao po servisima nego sto je vozen, auto je previse komplikovan za odrzavanje, nakrcan svim i svacim, preudoban ali dere kozu s ledja.Vožen je taj nego nije menjano ulje samo dosipano.
A ono farbanje alu dekla turski specijalitet
A tek ovi alternatori kopije pa ko ima muda to da ugrađuje?!??
Inače moćan auto.

filter za ulje je star tolikoAko sam dobro razumeo, 10 godina nije menjano ulje? To su ti bajni automobili iz uvoza. U italiji se odriču i garancije jer im je skupa zamena ulja![]()
luksuzan, ideja je bila da parira bmw-u i audi8, https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_PhaetonKoliko sam ispratio video vise je stojao po servisima nego sto je vozen, auto je previse komplikovan za odrzavanje, nakrcan svim i svacim, preudoban ali dere kozu s ledja.
Ne da parira nego da bude iznad njih, taj auto je u klasi Rolce Royce kada je bio izasao.luksuzan, ideja je bila da parira bmw-u i audi8, https://en.wikipedia.org/wiki/Volkswagen_Phaeton
mozda je kostao 100 hiljada, nije bio za obicne smrtnike
cvt stede gorivo, okolinu, jer rade na najmanjim mogucim obrtajima, najveci obrtni momenat da dobiju na najmanjim mogucim obrtajima, a osecaj je kao kada autobus uzbrdo hoce u vecu brzinu, a ne moze da izvuce i onda stucka!
Evo kakva smeca od menjaca guraju Japanci, posle neko da mi kaze nesto protiv manuelnog menjaca.
CVT je smece od menjaca, ne prave se sva kola sa tim krs menjacem postoje mnogo bolji automatici kao sto sam i pre pisao ovde a najbolje se pokazali stari ZF menjaci i Aisin koji imaju kvacilo a ne ove varijabilne gluposti.cvt stede gorivo, okolinu, jer rade na najmanjim mogucim obrtajima, najveci obrtni momenat da dobiju na najmanjim mogucim obrtajima, a osecaj je kao kada autobus uzbrdo hoce u vecu brzinu, a ne moze da izvuce i onda stucka!
subaru cvt ima lanac umesto kaisa i kaze da je bolji od ostalih, ali opet da se tako siluje auto men' ne ide u glavu zarad neznatne ustede;
inace sad se sva kola prave sa cvt, nema vracanja ni na obicne automatike, a kamoli manuelne
da bar ima eco i/ili sportski mode
pa ovaj drugi tip kaze na 150-200 hiljada milja da odlaze solenoidi, samo da se ne menjaju sa kineskimJeste ali kvare se, nisu nista pouzdani i kad se pokvare mozes samo da ih bacis jer nisu predvidjeni za popravku, jedino zamena novim i to je pitanje da li ce raditi kako treba koliko su eto pouzdani.

hehe, i a8 je smece, kiselo grozdjeI tiptronik sto koristi VW grupacija je isto smece od menjaca.