Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
sONE_SR:
SuperCharger ima stock ?
BTW kolko kosta ?

Da, fabricki supercharger.

Ne proizvodi se vise, proizvodio se samo 2003 i 2004. Novi je bio $33,000 za coupe i $37,000 za convertible.

U svoje vreme je bio najjaci serijski Mustang ikada napravljen i po mom misljenju najbolji Mustang ikada napravljen za svoju cenu.

SilverCoupeRedVert.jpg

mozda nema, awd , ali moze da se nadje da ima preko 200 ks i da je mozda i mladje za 11 000 ili 12 000 evra.. sad bas da nabrajam modele... evo ja sa m uzeo alfu 166 koja ima 190 ks na prednje tockove 2002 godiste i platio sam je 8500 evra, a ne moze da se poredi po udobnosti sa tim subaruom, a i lakse se nadje servis.... a to je velik auto za slicne pare moze da padne i 156 sa istim motorom, malo je slabiji ali sasvim prisojan i mladji...

alfe uzimam za primer posto sam sa njihovim cenama aktuelan.... imace za osetno manje pare moze da se nadje izuzetan fiat coupe sa 2.0 20vt koji ima oko 210 ks a daleko je lepsi od impereze

Pa ne možeš da porediš auto sa AWD i bez, ebem mu miša sad! To malo poskupljuje stvari...

Kakav servis, to su priče s početka devedesetih kojih se držite k'o pijan plota.
Fiat Coupe lepši od moje Impreze? Svestan si da je to auto koji ide do stotke za 6,4 sec? Znaš ti šta je Impreza turbo za Alfu 166 ili Coupe po karakteristikama?
Ako želiš da nađeš Alfu ili Fiata sa tim karakteristikama, biće skuplji. Dakle AWD, preko 200ks i takve vozne karakteristike.
O čemu ja uopšte pričam ovde...
k022.gif

jomini:
Pa ne možeš da porediš auto sa AWD i bez, ebem mu miša sad! To malo poskupljuje stvari...

Kakav servis, to su priče s početka devedesetih kojih se držite k'o pijan plota.
Fiat Coupe lepši od moje Impreze? Svestan si da je to auto koji ide do stotke za 6,4 sec? Znaš ti šta je Impreza turbo za Alfu 166 ili Coupe po karakteristikama?
Ako želiš da nađeš Alfu ili Fiata sa tim karakteristikama, biće skuplji. Dakle AWD, preko 200ks i takve vozne karakteristike.
O čemu ja uopšte pričam ovde...
k022.gif

jomini to je ' 99 godiste i sigurno je nemilo vozen... ajd ti meni lepo reci koliko servisa imas u srbiji... a ok auto jeste awd, i jeste turbo, ali audi coupe sa tim 2.0 20vt je poredjen sa tadasnim M3 tako da verujem da moze da se meti sa tvojom imperezom, a sad koliko je lep je stvar misljenja, a ja se sa tvojim nikako ne slazem... inace cope ima preko 200ks

Back