ta 146 je odlican auto u svojoj klasi, nazalost ta klasa nije nigde ni blizu tebe i stvarno mi nije jasno kako covek to ne kapira... ince ima tih likova sto voze alfe i misle da gospodare putevima, u klasi su jaki ali ovo je definitivno suludo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cuore sportivojomini:I moja plata konstantno ide njima valjda... Nemam pojma, ja sam uzeo keš i pazario ZVERA!
Inače, vraćam se večeras iz Srema i neka bela Alfa 146 se prsila tu negde oko mene... Ne znam zašto im je to gušt... Da je neki auto bar blizu mog, pa da kažem da se kur.či, ali ono... Malo mi bilo glupo.

Garwor:jomini, zasto nerviras druge vozace?![]()

Ovde je i odgovor za Hemija, zašto ne volim da držim stisnut gas. Jako sam zabrinut za poteze drugih učesnika sa kojima se mimoilazim, koje obilazim i koje pretičem. Davnih dana sam imao jedan problem sa kamionom koji je krenuo da se prestrojava u levu traku dok sam ja bio u istoj. Mogao sam samo da dam gas ili da kočim, a sa moje leve strane je bila bankina i to prilično visoka (prilaz raskrsnici Temerinske i Partizanske sa Kaćkog mosta). Dao sam gas i naslonio se na kamion i jedva izađoh ispred njega. Samo sam razmišljao da ne zakačim bankinu jer bih se prevrnuo... Ovako, cela desna strana mi je bila razbijena. Odvratna scena...Garwor:On cim se oslobodi, izleti s puta.Ovako je bezbedniji.

68Mustang428CJ:Kod kredita ti nisi vlasnik kola sve dok ih ne otplatis. Nemoj platiti jednu ratu i banka ce ti oduzeti kola.
Tako da je auto tvoj, ali ustvari nije tvoj. Tvoj je ako placas redovno. Ako ne placas redovno banka ce ti ga oduzeti.
A kod lease auto je prakticno iznajmljeno. Vozis ga i placas odredjeni period, a kad taj period istekne onda ga vracas nazad dileru odakle si ga kupio. Automobil nikad nije tvoj. Ako potpises ugovor na recimo 3 godine, to znaci da ces ga voziti i placati 3 godine. Ali posle te 3 godine on ide nazad dileru odakle si ga kupio, ne pripada tebi.