sONE_SR
Zainteresovan član
- Poruka
- 345
SuperCharger ima stock ?
BTW kolko kosta ?
BTW kolko kosta ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sONE_SR:SuperCharger ima stock ?
BTW kolko kosta ?
Nesto slicno i ja pokusavam da mu objasnim,al` ne ide-covek nije cuo za drugo osim Ford-a,i u svakoj temi mora da dosadjuje.A imaju ukusa ko jedan prosecan cigan....sto rece lucijomini:![]()
Vozi se tako Hemi u belom Mustangu kabrio, kad pored njega prolete EVO!!!!![]()
Pa isti kao moj, samo nije čipovan. Prodaje se za 11000 eura. Ima i blaži udarac u zadnji desni blatobran, ali samo ulubljenje...HEMI 426:jomini, video sam sinoc u gradu subaru isti kao tvoj ali crne boje sa zlatnim felnama ( valjda su bile zlatne ), tablice NS=170 ***, sta je to?
jomini:Pa ne možeš da porediš auto sa AWD i bez, ebem mu miša sad! To malo poskupljuje stvari...
Kakav servis, to su priče s početka devedesetih kojih se držite k'o pijan plota.
Fiat Coupe lepši od moje Impreze? Svestan si da je to auto koji ide do stotke za 6,4 sec? Znaš ti šta je Impreza turbo za Alfu 166 ili Coupe po karakteristikama?
Ako želiš da nađeš Alfu ili Fiata sa tim karakteristikama, biće skuplji. Dakle AWD, preko 200ks i takve vozne karakteristike.
O čemu ja uopšte pričam ovde...![]()