- Poruka
- 85.290
Kladim se da je spolja tj gore kao nov nov nov!
Mora da nema garažu pa propo' 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo gledam na netu kako se ljudi zale za Toyotu ovaj model sto sam linkovao ,,,,covek kupio auto spolja super ,farba …al ispod katastrofa ,izgubio 5000$ na taj auto…Kladim se da je spolja tj gore kao nov nov nov!Mora da nema garažu pa propo'
![]()
Ali ja bih ovde da postavljam ako moze.Jeste da je ovo teme o japancima i koreancima ali za motocikle postoji odredjena tema pod nazivom "Motocikli".
Lupaš gluposti tek na 200 kmh ulazi u crveno. Na 180 je ispred crvenog. Ja kada sam ga kupio novog cepao sam ga uvek na auto putu ugl 170 i trošio je 7,5-7,9 litara benzina.Pa taj tvoj kataloški ide 154km/h što znači da je u crvenom na toj brzini a sto dalje znači da srce ko lud na toj brzini ..
To važi isključivo za nemačke kršove. Oni uvek troše duplo više nego što je fabrika propisalaMali motori troše više od velikih kad se vozi brzo
Pusti koliko pokazuje laže za 40Lupaš gluposti tek na 200 kmh ulazi u crveno. Na 180 je ispred crvenog. Ja kada sam ga kupio novog cepao sam ga uvek na auto putu ugl 170 i trošio je 7,5-7,9 litara benzina.