Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ustvari to je 1995-1999. Jako su problematicni jer koriste dosta delova sa Dodge Neona.

97.mitsubishi.eclipse.500.jpg

Mislim da su cene solidne. Cene Lancera su za oko $1,000 manje nego lideri Honda Civic i Toyota Corolla i oko $1,000 vise nego nego Ford Focus i Chevrolet Cobalt.

E sad, Mitsubishi je ni na nebu ni na zemlji. Jeste Japanac, ali nema kvalitet Japanca. Civic i Corolla su proslavljena imena pa se prodaju. Focus i Cobalt su domaca imena pa se prodaju. Tako da neznam u koju kategoriju bas Lancer spada. U proslosti se nije dobro prodavao, ali ulazu velike napore u ovaj novi model.

68Mustang428CJ:
Mislim da su cene solidne. Cene Lancera su za oko $1,000 manje nego lideri Honda Civic i Toyota Corolla i oko $1,000 vise nego nego Ford Focus i Chevrolet Cobalt.

E sad, Mitsubishi je ni na nebu ni na zemlji. Jeste Japanac, ali nema kvalitet Japanca. Civic i Corolla su proslavljena imena pa se prodaju. Focus i Cobalt su domaca imena pa se prodaju. Tako da neznam u koju kategoriju bas Lancer spada. U proslosti se nije dobro prodavao, ali ulazu velike napore u ovaj novi model.
ovde taj prvi nema šanse da bude ispod 18-19000 eura bez poreza. I koliko ja treba da radim za taj auto? A koliko treba neki običan, prosečan Amerikanac da radi tu? Teško mi je i da gledam sve to... Maločas u toku one rasprave oko CLS-a, gledam neki sajt i piše od 60000 dolara, pa naviše... Ebote.... To je 50000 eura, onoliki auto?!? To sa cenama i Amerika-Evropa priča... Ništa ne kontam.

68Mustang428CJ:
Auti su mozda skuplji u Evropi, ali je zato ostalo skupo u Americi. Moji evo gledaju da kupe stan u Beogradu, fin dvosoban stan se moze naci za ispod $100,000. A nasi jedni porodicni prijatelji su dvosoban stan u Chicagu platili $180,000.
Da, nekretnine su jedina skupa stvar tu kod tebe... Ali automobili su džaba. Još lako uzimanje kredita... Čudo jedno.

Back