- Poruka
- 33.100
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha68Mustang428CJ:Cene Americkih kola se nisu menjale na osnovu lokacije proizvodnje vec samo kompanije imaju manje troskove za proizvodnju vozila
Ima tu istineGarwor:Pa pitao bih nekoga, kako da vozim a da ne upropastim kola
Ali nije ti bas dobro poredjenje, nisi upropastio komp, samo si trebao da ga malo ocistis, a to cak ni ne kosta za komp.
A zato znaci ameri imaju po vise kola, sad sam ja skontao...kupe jaku masinu sa zadnjom vucom, ali ne znaju kako da je voze po kisi i snegu, pa za svaki slucaj uzmu i pickupa, ali kako to parkirati u guzvi, onda uzmu mali autic za po gradu, ali kako spakovati stvari kad idu na odmor, i onda uzmu van...![]()
![]()
Neznam koji SVI.Pa Srbi bi bilo gde samo da pobegnu iz bede.Amerikanci su jedan izopacen narod koji ratuje sa celim svetom da bi mogli dobro da zive.mogu da se kladim da 90odsto Amerikanaca nikad nije putovalo van granica Us..sto iz neznanja sto iz razloga da nigde nisu dobrodosli.Takodje Amerika je proglasena za najnepopularniju turisticku destinaciju na svetu.Ja mogu da dodjem u US kad hocu jer imam pasos EU.......ali jednostavno ne zelim :wink: Vidi ovaj video...68Mustang428CJ:Zato svi hoce u Ameriku ... i American Dream ...
.. 
68Mustang428CJ:Zasto putovati van granica?
Superbird:Pa da upoznas druge narode i njihove kulture, da vidis nesto novo...
68Mustang428CJ:Meni je proslo leto bilo uzivanje putovati po Americi. Wisconsin - Idaho - Nevada i tako nazad za 10 dana. Meni je to bilo daleko lepse i prijatnije nego provesti u avionu 20 sati da bi dosao do Srbije.
Sledeci put kad budem negde dalje isao na odmor opet ce biti negde u Americi (voleo bi otici u Yellowstone park u Wyomingu), a okean vise sigurno necu preci.