- Poruka
- 33.100
Ovde je isto tako.68Mustang428CJ:Oko $5.00 kompletan meal (Big Mac, fries i pepsi).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde je isto tako.68Mustang428CJ:Oko $5.00 kompletan meal (Big Mac, fries i pepsi).
jomini:Otkud znam.... Nas troje, hleb, mleko, kutija cigara svaki dan, meso, voće, povrće... Ko bi znao...bar 200 eura, možda i više. Ali nebitno, neuporedivo je. I ako poredimo, treba uzeti neku normalnu evropsku državu, a ne ovaj cirkus.
Pazi, vecina zaista i ima onih 300E platu. Ja sam ti rekao cenu za jednosoban stan(soba kuhinja kupatilo), kuce i veci stanovi su mnogo vise. I to evra ne dolara. Ono sto sam naveo su troskovi za JEDNU osobu.
), mozda imas starog yuga, ili kadeta iz 88-me koje popravljas svakih 20 dana. Stan nemas, zivis sa roditeljima u dvosobnom stanu. Internet do 20E, ako si u BG, u unutrasnjosti dial up brzine 3.5 kb/s . Lecis se crnim i belim lukom. Ne ustedis nikad nista. Da, bolje je nego u Americi... Dođi malo da vidiš.68Mustang428CJ:Znaci ispade bolje nego u Americi. Ovde ocekuj stan minimum $500, ako je kuca onda preko $1,000. Bas sam danas bio kod jednih porodicnih prijatelja (poznajemo se jos iz vremena dok smo i mi i oni ziveli u Idahu) i bas su danas kupili prelepu kucu, $240,000. Racunaj zdrastveno osigurnje, pa gorivo za svako auto, pa osiguranje za kola ... ma milion racuna.
Nemam. Srednja škola samo. A roditelji su mi ostavili stan, a radimo i ja i žena.68Mustang428CJ:Jomini, ako nije tajna dali imas zavrsen college? Po onome sto sam mogao zakljuciti vidim da ti solidno zivis, a veruj mi da 95% Amerikanaca bez college bi hteli takav zivot kakav ti imas.
Pa te silne zezalice na Tribeca modelu... Previše elektronike...68Mustang428CJ:Ja volim fancy?
jomini:Pa te silne zezalice na Tribeca modelu... Previše elektronike...
Zar je moguce da jos ima neko da ne zna?yugo 45:jomini jesi li uzeo makinu, i ako si je uzeo jesu li te odrali za kredu?
I uzeo i odrali... Ima sve na prvoj temi, par strana unazad...yugo 45:jomini jesi li uzeo makinu, i ako si je uzeo jesu li te odrali za kredu?