Dok ste kod video igara , da vam kazem ja malo , onako nesto sigurno provereno !
Verovatno ste culi za TOcU , ko nije sadrzi trke tpa DTM , BTCC , WTC , GT . . . dok sam vozao nemacke avte kao mercedesa , opela , onda neke japanske Nisane ... sve je bilo OK , ali kad je pocela sezona sa nekim americkim avtima onda sam se uke*ao i prestao igrati !
Onda je dosao na red Need For Speed Most Wanted ! Krenem od pocetka sa Lexusom IS 300 predjem pola igre otkljuca se Mitsubishi Lancer Evolution VIII i kupim ga . Usput dobijem 'pink slip' Gallarda , Vajpera , Corvetu , Porshea da li jos koji ne secam se . Sve u svemu nijedan mi se nije svideo (dobro sem Gallarda) ni po lepoti , ni po voznim osobinama nasuprot avta koji sam sam izabrao , ne da mi je bilo samo opusteno da napredujem u karijeri vec mi je bila i zabavna vonja uz po meni i opet meni najboljem avtu na svetu poznatog kao EVO . . . bla bla
I onda izadje dugo ocekivani NFS Carbon (u svetu izasao 1. novembra ja ga instalovao 2.ili 3.) . Podeljene su tri klase Tuner (uglavnom japanci i po neki evropski sportski mali avti) , Exotic (Italijani , nemci . . .) i Muscle (zna se vec koji) . I pogodite se kojima je najlakse bilo preci igru ?
Tu su velike razlike izmdju klasa . Npr. Muscle imaju exstra ubrzanje , ne bas neki top speed , ali to brate ne mozes uci u krivinu ,a da ti auto ne slajduje celu ili ti se jos gore okrene . Exotic imaju i top speed i ubrzanje , ali u krivini nikako ne mozes izvuci niti idealnu putanju niti slajdovati nego moras sa 20 da ulazis . Tuner imaju solidan sasvim dovoljan top speed , dosta dobro ubrzanje ne najbolje ali dobro , ali po krivinama i sve ostalo uopste pa to je milina voznja , mozes uci u krivinu kao profi trkac , takodje vuci rucnu slajdovati , ma sta god da zamislis . Kada su mi drugari stigli do poslednje trke , iz ma koje klase i sa kojim avtom , pogodite koji su kupili - EVO IX .
To bi bilo o igricama !
Chargeru kod tebe su popularne 1/4 mile trke , izmedju ostalih , sad nam reci koji avti se tu voze ?