Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
68Mustang428CJ:
Kola moras voziti. Igrice na kompjuteru ne moras igrati.
Dali bi ti vozio ta ista kola na nacin na koji znas da ces ih upropastiti kad postoji nacin da ih vozis a da ih istovremeno na upropastis?

Kao sto rekoh, imam PS2 ako hocu da igram igrice.
Pa pitao bih nekoga, kako da vozim a da ne upropastim kola :D
Ali nije ti bas dobro poredjenje, nisi upropastio komp, samo si trebao da ga malo ocistis, a to cak ni ne kosta za komp.
A zato znaci ameri imaju po vise kola, sad sam ja skontao...kupe jaku masinu sa zadnjom vucom, ali ne znaju kako da je voze po kisi i snegu, pa za svaki slucaj uzmu i pickupa, ali kako to parkirati u guzvi, onda uzmu mali autic za po gradu, ali kako spakovati stvari kad idu na odmor, i onda uzmu van...;) :D

Pa recimo, dali bi vozio na 9,000 RPM non-stop za svakodnevnu voznju?

Kupis pickupa on ima sve. I zadnju vucu, i odlican je za kisu i sneg, i za gradsku voznju, i za prostor mnogo stvari. Cak nije ni velik za parking u gradu. Nije ovo Srbija, ovde su ulice ogromne. :lol: Ja da biram koji od moja 2 vozila bi prodao, a koji da zadrzim, Mustanga bi prodao, F-150 pickup ostaje.

Dok ste kod video igara , da vam kazem ja malo , onako nesto sigurno provereno !

Verovatno ste culi za TOcU , ko nije sadrzi trke tpa DTM , BTCC , WTC , GT . . . dok sam vozao nemacke avte kao mercedesa , opela , onda neke japanske Nisane ... sve je bilo OK , ali kad je pocela sezona sa nekim americkim avtima onda sam se uke*ao i prestao igrati !
Onda je dosao na red Need For Speed Most Wanted ! Krenem od pocetka sa Lexusom IS 300 predjem pola igre otkljuca se Mitsubishi Lancer Evolution VIII i kupim ga . Usput dobijem 'pink slip' Gallarda , Vajpera , Corvetu , Porshea da li jos koji ne secam se . Sve u svemu nijedan mi se nije svideo (dobro sem Gallarda) ni po lepoti , ni po voznim osobinama nasuprot avta koji sam sam izabrao , ne da mi je bilo samo opusteno da napredujem u karijeri vec mi je bila i zabavna vonja uz po meni i opet meni najboljem avtu na svetu poznatog kao EVO . . . bla bla
I onda izadje dugo ocekivani NFS Carbon (u svetu izasao 1. novembra ja ga instalovao 2.ili 3.) . Podeljene su tri klase Tuner (uglavnom japanci i po neki evropski sportski mali avti) , Exotic (Italijani , nemci . . .) i Muscle (zna se vec koji) . I pogodite se kojima je najlakse bilo preci igru ?
Tu su velike razlike izmdju klasa . Npr. Muscle imaju exstra ubrzanje , ne bas neki top speed , ali to brate ne mozes uci u krivinu ,a da ti auto ne slajduje celu ili ti se jos gore okrene . Exotic imaju i top speed i ubrzanje , ali u krivini nikako ne mozes izvuci niti idealnu putanju niti slajdovati nego moras sa 20 da ulazis . Tuner imaju solidan sasvim dovoljan top speed , dosta dobro ubrzanje ne najbolje ali dobro , ali po krivinama i sve ostalo uopste pa to je milina voznja , mozes uci u krivinu kao profi trkac , takodje vuci rucnu slajdovati , ma sta god da zamislis . Kada su mi drugari stigli do poslednje trke , iz ma koje klase i sa kojim avtom , pogodite koji su kupili - EVO IX .

To bi bilo o igricama !

Chargeru kod tebe su popularne 1/4 mile trke , izmedju ostalih , sad nam reci koji avti se tu voze ?

Dobro nisam bas toliko upucen posto sam na evolution forumu pa pratim dogadjaje prema njima , a zamisli kakvi su onda ti !
Vidis ja zivim u svetu malih kubikaza , malo cilindara , ali puno obrtaja , to ja obozavam !
Bez uvrede al koji god da sam video americki avto ni po izgledu nije mi se svideo . Nije samo da nisu po mom ukusu , vec uopste ne volem izvedbu celoukupnog avta .

A japanci , prosto melem dok izgovaras , tvrde suspenzije , ostri , a tek lezanje u krivini to je za mene adrenalin , kao i motocikli kada si u krivini pa pogledas u asfalt pored tebe 30tak santimetara (12") , i onda cekas sledecu krivinu , pa jos vise .
Tako i sa avtom ides do granice , oseti G silu , pa je prodjes i znas da si opet mogo brze , a tebe gledam kako pricas i izgledas da imas 30+ god i kao da si neki lenji , debeo matorac i kao da te sve mrzi , bez uvrede ali ja samo mastam , kontam da si opusten lik skroz i da te neinteresuju takve stvari i da bas zbog toga ne mislis nesto posebno prema japancima . Da nema takvih ko ti ford i ostali bi ostali bez posla ! A da setih se da vi ni nemate krivine nego samo pravac i jedan gas i tu si , a kod nas 2,3,5, gasova pa onda stizes negde !
Neka voli ti i dalje tvoje , ali reci kakav je osecaj kad poed tebe prozuji neki malo tunirani japanac , a ti znas da mu nemozes nista , ajde priznaj bar polovinu , kako je ?

Mene jos nije prestigao Japanac koji je jeftiniji od mog auta tako da mi to ne smeta. Kad me prestigne Mazda MazdaSpeed3, Mitsubishi Lancer Evo ili Subaru Impreza Sti - ne smeta mi jer su daleko skuplji nego moj Mustang.

Moj sledeci auto ce definitivno biti Ford Interceptor (sa slike), 5.0L V8 sa 400 hp, ali zavisno kad izadje u prodaju. U medjuvremenu sam se bas zainteresovao za Ford Mustang Cobru sa V8 i 390 hp. Od nje brzi Japancki auto na pravcu nije napravljen.

Ford Interceptor:
3-135.jpg

Ford Mustang Cobra:
03.jpg

Interceptor je samo koncept, predstavljen pre mesec dana, ali sanse su realna da ce uci u serijsku prozivodnju posle 2009 godine. Posto je zasnovan na Mustang platformi, a novi Mustang izlazi 2012 godine - ocekujem ga tada. Ako se pojavi ranije - super, ako ne, verovatno cu gledati Mustang Cobru sledece leto kad zavrsim skolu (i onda naravno kupiti Interceptor kad izadje).

aha , pa dobro , al pre toga ce izadje skyline sa verovatno V8 i po nekom americkom stilu tako da nece biti kasno da se malo preljubis u drugu stranu !

Nego mi reci sta mislis konkretno o izgledu EVOa X i u odnosu na prethodnike !
Meni se ni malcice ne svidja , mislim da su pozurili sa njim i da su trebali da naprave prvo neki uvodni model i kao da je samo za EU dizajn !

Skyline ce imati twin-turbo V6. I kostace vise nego 7.0L V8 505 hp Chevrolet Corvette (Corvette je $66,000 dok ce Skyline biti oko $85,000). Japance necu ni da pogledam kad kupujem auto, bez obzira sta nudili.

Koliko ja znam (mozda gresim) Evolution X je jos uvek koncept tako da serijski model jos uvek nije poznat. Meni se koncept uopste ne svidja.

Pa da ovaj koncept bi trebao biti serija !
A za skylinea sam citao na forumu kako je vidjen u mexicu i jos negde mrzi me sad da idem da trazim , i bio je pokvaren . Imao je problem sa menjacem ili diferencijalom . Na teren su izasli neki spec. inzinjeri i nikom nisu dali da pridje avtu dok je bila dignuta hauba . Neznam sta i kako , ali je rec bila o V8 !

Back