paperinos
Domaćin
- Poruka
- 4.821
Opet su japanci pobedili amere.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam ni ja neki ljubitelj americkih auta,samo mislim da ti preterujes.ipak ameri imaju neki svoj prepoznatljiv stil,originalnost..koja nije privlacna jednom prosecnom Evropljaninu.....isto je tako i sa vecinom evropskih vozila u US.S druge strane japanci su po meni jaaako bezlicni automobili......takodje ne znam po cemu se meri taj kvalitet..ali ja jos nisam usao u nekog japanca a da me njegova unutrasnjost odusevi......npr.kad sednes u jednu Alfu 147 imas utisak da je svaki delic,materijal,boja..jako pazljivo birana.Ja trenutno posedujem jedan japanski auto i ne vidim da je nesto superiorniji u kvalitetu od evropskih.Cak me vec jednom ostavio na putu(a imam ga 2 meseca)Nisam nikad vozio Americki auto i ne mogu da komentarisem kvalitet,vizuelno mi se ne dopadaju...al kad vidis cene..rado bi se menjao sa Amerikancimasinedin07:I za mene su japanci bogovi.
Pobedili su i evropska vozila a americka su odavno pregazili.
Mislim da je americka industrija vestacki odrzavana u zivotu.
Koliko sam citao i tome je dosao kraj.
Ford je izgleda pred kolapsom, ai GM je presusio nije dobio obecanu pomoc
od drzave i najveci akcionar je povukao svoj kapital.
Znaci uskoro ce trziste amerike preplaviti japanci.
sinedin07:I za mene su japanci bogovi.
Pobedili su i evropska vozila a americka su odavno pregazili.
Mislim da je americka industrija vestacki odrzavana u zivotu.
Koliko sam citao i tome je dosao kraj.
Ford je izgleda pred kolapsom, ai GM je presusio nije dobio obecanu pomoc
od drzave i najveci akcionar je povukao svoj kapital.
Znaci uskoro ce trziste amerike preplaviti japanci.
68Mustang428CJ:Od kada je Evropa merilo dali je automobil dobar ili los?

Superbird:Ma ljudi volim ja Americke automobile, svidja mi se sto su veliki i mocni, njihov dizajn me cesto odusevljava, ali se 428CJ u poslednje vreme ponasa krajnje pristrasno, ne prihvata nicije misljenje i propagira Mustang ( u svim verzijama i bojama, nivoima opreme itd ) i F-series, pritom omalovazavajuci ostale proizvodjace ( Japance, VW pa sve ostale )...
Sto rece jedan lik: "Svet je lopta sarena. Zamisli kad bi svi isli na pecanje, gde bih ja onda pecao i sta bih upecao..."
ps. I da, ako je neko trziste merilo kvaliteta, onda je to Evropa!
Garwor:NFS underground. To je ipak najrasprostranjenije i svi su ga igrali.