Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
68Mustang428CJ:
Zato sto sam upropastio vec jedan kompjuter zbog igrica. Da kupim u prodavnici, mozda i bi (ali je izbrisem cim zavrsim igranje), ali nikad nebi instalirao igricu skinutu sa neta.
Vec si pisao o tome kako si upropastio PC sa igricama,al meni to stvarno nije jasno....kako je to moguce?????? Ja u zivotu nisam imao original ni za PC ni za PS2.............

Kuku naopako! Onda je bolje ne voziti kola da ne bi placao popravke jel da? :D
Spyware mozes da pokupis bilo gde a ne samo preko igrice. Problem nisu igrice nego to sto nisi znao kako da sredis konfiguraciju. Odvoj sat vremena, nauci to i imaces nekoliko briga manje. A moci ces i da se igras sa nama.

68Mustang428CJ:
A zar nije jednostavnije uopste ne instalirati igrice sa neta i ne imati problema? :lol:

Ako hocu da igram igrice imam PS2, a uskoro kupujem i PS3.
Ma ni ja ne volim na PC...Sony je zakon...izvalim se u fotelju i pici,al moj PS2 ce u penziju.Sad se dvoumim Xbox360 vs PS3.Imao sam PS2 bez modema pa nisam igrao nista on-line...sad kad uznem od ova dva nesto moze i na netu :wink:

Wuestenkoenig:
Ma ni ja ne volim na PC...Sony je zakon...izvalim se u fotelju i pici,al moj PS2 ce u penziju.Sad se dvoumim Xbox360 vs PS3.Imao sam PS2 bez modema pa nisam igrao nista on-line...sad kad uznem od ova dva nesto moze i na netu :wink:

Nemam ni ja modem, ali ja licno ne volim da igram protiv drugih ljudi, jedino volim da igram protiv kompjutera.

Kolike su cene PS3 u Evropi? Ovde u Americi do nedavno su bili $800, sad se mogu naci i za $500.

Back