Superbird
Iskusan
- Poruka
- 5.751
Brate, da nadjem Playstation 2 u Sapcu bih mozda i mogao, ali Grand Turismo 4 ni u ludom besu... predlozi neku svima poznatu PC igru, dogovorimo se oko staze, odvozas, postavis screenshot sa vremenom i gotovo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vec si pisao o tome kako si upropastio PC sa igricama,al meni to stvarno nije jasno....kako je to moguce?????? Ja u zivotu nisam imao original ni za PC ni za PS2.............68Mustang428CJ:Zato sto sam upropastio vec jedan kompjuter zbog igrica. Da kupim u prodavnici, mozda i bi (ali je izbrisem cim zavrsim igranje), ali nikad nebi instalirao igricu skinutu sa neta.
Garwor:postoje anti spyware programi![]()

Ma ni ja ne volim na PC...Sony je zakon...izvalim se u fotelju i pici,al moj PS2 ce u penziju.Sad se dvoumim Xbox360 vs PS3.Imao sam PS2 bez modema pa nisam igrao nista on-line...sad kad uznem od ova dva nesto moze i na netu :wink:68Mustang428CJ:A zar nije jednostavnije uopste ne instalirati igrice sa neta i ne imati problema?
Ako hocu da igram igrice imam PS2, a uskoro kupujem i PS3.
Wuestenkoenig:Ma ni ja ne volim na PC...Sony je zakon...izvalim se u fotelju i pici,al moj PS2 ce u penziju.Sad se dvoumim Xbox360 vs PS3.Imao sam PS2 bez modema pa nisam igrao nista on-line...sad kad uznem od ova dva nesto moze i na netu :wink: