Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
upravu si HEMI a sto se tice 928 ice ima lik iz Raske odakle sam i ja prodaje PORSCHE 928 93 ZA CCA 17000, 924 I 944 SU STVARNO SMESNI ZA POREDJENJE SA 911 I 928 ICAMA ALI 944 TURBO JE VEC PRIHVATLJIVIJI IMA JEDAN U KG I JEDAN U BG KOLKO JA ZNAM I STAVRNO SU JAKI.
STO SE TICE MUSTANGA SA LINKA KOJI SI DAO STVARNO SU JAKE MASINE.

i.subaru.impreza.WRX.STi.04aug.jpg

Ako se, kojim slučajem, ne bude videla fotka

WRX STI je u pitanju. Nije on posebno estetski urađen, ali je moćan
2,5L turbo motor, boxer su najbolji na svetu, 6tepeni prenos sa pogonom na 4 točka, brembo disk kočioni sistem, sve najbolje i najbrže..ja bih ga rado posedovao, Cijena-sitnica. Biće oko 30 maso €

saleff1:
JA SAM KUPIO U BG-U JEDNU CRNU NS ,I POKUSAVAM DA GA VRATIM U PRVOBITNO STANJE.HVALA,SVAKA POMOC JE OD KORISTI

hoces da kazes da si u beogradu kupio crnu sa novosadskim tablicama? u tom slucju mora da je isti automobil....ako mislis da ces da nadjes jos jednu istu da ti dodje za delove, odmah da ti kazem....niko ne gde ih ima jos, bio je to redak model u evropi a ne u yu, probaj da nadjes neke klubove ljubitelja toyote ( ako uopste postoje ) kapiram da ti oni mogu pomoci sa prikupljanjem delova...

Espanol:
jomini, subaru u srbiji ( pa i evropi ) je veca utopija nego moji ameri, ja bar chryslera mogu da bez problema da kupim i servisiram u ns i to sve modele i to po pristojnim cenama!
Tačno, uz dodatak da su bokser motore napustili svi! Ali žuti možda znaju nešto što ne zna recimo Alfa Romeo?

Subaru ima od pre par nedelja i zvaničnog zastupnika za SCG, sa svim sertifikatima i obavezama prema kupcima. Na Dušanovcu se nalazi prodajni salon, tamo možete i da servisirate ljubimce kupljene ranije, sve kombinacije su u funkciji.
Vlasnici Alfe, na moju veliku žalost jer sam ljubitelj ovih automobila, nedeljno više provode vremena kod majstora, nego pred TV-om i u pekari.
Što se tiće boxer motora, smešno je reći nešto loše o njima, jer su najbolji..8-)

Pitanje za sve: gde se mogu naći delovi za Suzuki Jimny, 1.3 benzinac u BGD, Srbiji ili Vojvodini? Nije bitno da li su novi ili polovni. Jedan moj drugar poseduje ovaj mali terenac pa ga u ovlašćenom servisu deru jer usloljavaju prodaju dela njihovom ugradnjom. Pozdrav svima!!!

Back