Odlican avatar stvarno, stvarno steta sto taj koncept nikad nije izasao u prodaju. To je jedan od najlepsih auta sto sam ikada video. I to je jedan od razloga zasto vise nisam toliki ljubitelj Mustanga kao sto sam nekad bio (iako ga vozim).
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

KAZEM VAM na halooglasi.co.yu vec dve nedelje stoji ovo je jako cudno zar ne HEMIHEMI 426:3500 e za 928 iz 91 god! je jako malo kad u nemackoj najjeftinije 928 iz te godine krecu od 13000 - 14 000 evra a solidna se nalazi za 20 000! Kazi sta joj fali, jel lupana, prepakovana ili je auto "vruc" ?
saleff1:JA SAM KUPIO U BG-U JEDNU CRNU NS ,I POKUSAVAM DA GA VRATIM U PRVOBITNO STANJE.HVALA,SVAKA POMOC JE OD KORISTI
jomini:Dobar i za milion dolara.!
Pozitivan lik. A nije poznavalac. :wink:HEMI 426:offtopic ali jbg....
ej, jomini sto Forest Gump?
jomini:Pozitivan lik. A nije poznavalac. :wink:
Setio sam ga se, onako...
Espanol:jomini, subaru u srbiji ( pa i evropi ) je veca utopija nego moji ameri, ja bar chryslera mogu da bez problema da kupim i servisiram u ns i to sve modele i to po pristojnim cenama!
Tačno, uz dodatak da su bokser motore napustili svi! Ali žuti možda znaju nešto što ne zna recimo Alfa Romeo?