Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mislim da grešiš. Filteri, ulje i ostale stvarčice za servis su problem kao i za svaki drugi auto, znači nikakav. Nula. A ljudi ih ne kupuju jer su neinformisani i 90% misli da je Subaru iz Koreje i slične gluposti. Naježim se kad me pitaju: a delovi? Eh, Srbijo..
Hemi, onda se isto može reći i za Amerikance, ali dobro si primetio ranije da problem nije u kvalitetu američkih vozila što ih nema puno, već neki sasvim levi problem. Radije će kupiti TT nego Mustanga. Žalosno.

da znas da su skupi, bas zbog toga sto su trajni i pouzdani, pa kad ga prodaju ljudi znaju da je u njemu ostalo jos "zivota" pa traze vece cene, tako je u celom svetu. za par 911 za koje znam da su promenile ruke, cene su bile od 9000e za 85 Carreru 3,2 ( losa ) pa preko 20 000e za '93! Ovih par novih koje sam vidjao ( 996 generacija ) svi svi stizali novi ili su kupljeni kod nas a za 996 Tech Art Turbo koji se vozi po ns je cena oko 230 000e!!! ako znas da je nov 80 000 evra ( najjeftiniji ) onda ti je jasno sta mozes da ocekujes. pogledaj sta kaze mobile.de a ako se u rs mogu uvoziti automobili bez ogranicenja, onda jedno 10 soma u dzep i put pod noge.... :D

iskreno, pametnije je da uzmes novog! pazi, puknes 80 000 a za 3 godine star bi pukao, recimo 70 000, sto nema neke logike. sa druge strane, kad god budes hteo da ga prodas izvuci ces dobar deo tih 80 soma....samo spremi se na ogromne troskove odrzavanja, ono 500 evra promena ulja.... :shock:

pa vec je jednom skoro uspeo da se skine sa boxera.... 1978 i sa modelom 928, V8 od 5 litara i 350 KS....GT auto koji 911 nikad nece biti....cak su i smanjili produkciju 911 da bi forsirali 928 ali je taj modela mesto da ugrozi 911 stvorio svoje trziste i postao jako popularan zalazeci cak u teritoriju Ferrarija 400 i 412! Od kad su ga ugasili 1995 nemaju konkurenta u toj klasi...nadaju se da ce Panamera malo da pomogne....

1990-95-Porsche-928-90605041990008.JPG

Back