Nece biti....Koji god Subaru da uzme, imace posla sa masinom starom do 6-7 god maximalno. Znaci, pored tekucih stvari za odrzavanje, mogu da ga stignu spone, letve volana, amorti, auspusi i takve stvari koje prve riknjavaju od nasih puteva i goriva. Sa druge strane, covek ce imati posla sa najmanje 1,6 motorom ( koji je pritom do yaya redak ) a najverovatnije je da ce naci standardnu 2.0 masinu. E sad, ne mislis valjda da isti zakoni potrosnje vladaju za tvoj automobil i imperezu staru nekih par godina?!? Grad nece proci bez 11-12-13 litara minimum a otvoren put oko 7-8. Za ovo garantujem a brojka moze da bude i veca ako je auto quattro! Opet, Borisbg je naveo da ima nekih 6000 e za kupovinu a jedini subaru koji moze da kupi za te pare ( a da moze da ga uveze ) je onaj koji je mnogo presao i malo opremljen ili onaj koji je slupan! Obzirom da su sve impereze opremljene dobro i da skoro sve imaju jaci motor i quattro varijantu, ni jedna ne odgovara. Siguran sam da covek nije pitao ni mislio da kupuje subaru nego se raspitivao za normalnije japance tipa corolle, stare 323, civica i takvih stvari....
jomini, subaru u srbiji ( pa i evropi ) je veca utopija nego moji ameri, ja bar chryslera mogu da bez problema da kupim i servisiram u ns i to sve modele i to po pristojnim cenama!