Eh ti Japanci..a mogu i Koreanci...

• Začetnik teme Začetnik teme Jary
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta mislite o Hondi CRX...?

Hvala na komentarima,izvinjavam se nisam rekao na sta sam mislio,naravno da to nije auto za put,zanima me kako stoji sa delovima i jel skup za odrzavanje ?

CRX je jedan od prvih modela u koji je još s početka proizvodnje serijski počeo da se ugradjuje Programator ubrizgavanja goriva sa Formule 1.Ta tehnologija omogućila mu je izuzetno nisku potrošnju,iako je u pitanju sportski automobil ...

Što se tiče održavnja,generalno je pouzdan,a delovi su nešto skuplji od konkurencije.

Subaru_Legacy_2010_20D_Sportsedan_01.jpg

Nakon američke promocije novog Legacya i Outbacka na Salonu automobila u Njujorku, kao i karavan verzije mesec dana kasnije u Japanu, Subaru je danas objavio i prve fotografije evropske verzije ovog modela, koji će široj javnosti na Starom kontinentu premijerno biti predstavljen na Salonu u Frankfurtu.

Bio sam 45 dana na moru i vratio sam se tek juce pa sam procitao gornju poruku.

Samo da vam kazem da sam imao priliku da provozam aktueknog dizel Legasija. Odvezao sam Imprezu na servis na 25000 i udjem u salon kad tamo izlozen jedan lep tamno plavi Legasi. Da skratim direktor prodaje me nije pustio da odem a da ne provozam kolica, Odusevio me je. Sa svojim obrtnim momentom od 350Nm povuce neverovatno.

Sada smisljam kako da dodjem do para :per:

Hyundai Sonata : nove slike

hyundai%20i40%206.jpg

Kako se približava vreme zvanične promocije (što u J. Koreji najverovatnije znači još tokom ovog meseca), sve je više novih fotografija nove Hyundai Sonate (u Evropi će ipak poneti novo ime i40), modelske godine 2010.

Nakon nekoliko odličnih špijunskih slika iz prošlog meseca, evo i najnovijeg seta, i to svoj prilici procurelih zvaničnih slika, koje prikazuju do sada najatraktivniju Sonatu u njenoj istoriji (pažnju pre svega privlači trenutno veoma popularni oblik kupea sa četiri vrata).

hyundai%20i40%20601.jpg

hyundai%20i40%2060111.jpg

hyundai%20i40%2060.jpg

Honda Accord Crosstour i zvanično

honda%20accord%20crosstour%201.jpg

Kao što je bilo i najavljeno, Honda je danas objavila nekoliko prvih zvaničnih fotografija nove Crosstour verzije Honde Accord.

Ovde odmah i napomena da je novi Accord Crosstour pre svega namenjen američkom tržištu (baza je tamošnji Accord sedan), gde će kupcima biti dostupan od ove jeseni, kao model za 2010. godinu.

Honda još nije saopštila nikakve tehničke detalje o Accordu Crosstour, mada se očekuje da se u paleti pogonskih agregata nađu 3,5 litarski V6 i manji 2,4 litarski četvorocilindraš (oba benzinci), već poznati iz standardnih Accorda sedan i Coupe. U ponudi će biti i pogon na sva četiri točka, dok na ostale detalje treba još da sačekamo.

honda%20accord%20crosstout%2011.jpg

U svakom slučaju, radi se kombinaciji nekog hatchbacka sa 5 vrata, karavana i SUV-a, a možda i kupea sa 4 vrata (dakle Crossover Utility Vehicle), koji će u Americi najvećeg konkurenta imati u tamošnjoj Toyoti Venza.

Proizvodnja inače počinje još tokom ovog meseca, i to u East Liberty fabrici u Ohaju.

Back