Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bio u Hiltonu ali onom sa 5*...tamo ti je polupansion...u onom sa 4* je ALL Incl....
1) ima dr u hotelu
2) kafa ima ona filter američka, espreso i varijante nisu u AI
3) sladoleda nije za dž, nude onaj Nestle evro ili dva
4)peškire dobijaš i na bazenu i na plaži svaki dan kad hoćeš, ona fora sa karticom
5)ima snackova između glavnih obroka u baru na plaži
6)sokovi standarno na točenje kao u svakom AI
7)voće ima tokom svakog obroka
Mini klub i uopšte animacija je sjajna u velikom amfiteatru jer je hotel izolovan, odnosno nema nigde grada niti bilo kog drugog sadržaja jer je to odmaralište sa dva hotela i to je to. nekoliko prodavnica ispred hotela i to je sve. savršeno za porodični mirni odmor za dušu. za decu posebno. jedan animator je Srbin, Stefn, sjajan momak.
Od aerodroma do Stelle oko sat i po, od toga pola puta je izlaženje iiz Kaira koji je ogroman. Ne oseti se put uopšte. Izlet u kairo takođe nije naporan jer je blizu, mi smo prošle godine vodili sina an celodnevni izlet u Kairo, piramide, sfina, full doživljaj. ja samo sa detetom nisam išla u Nacionalni muzej jer poseta traje dva sata, a njemu je bilo vreme za spavanje, pa smo ostlai u busu na parkingu.
klima je krajem juna najprijatnija, nije još mnogo vruće. Ali, kao što sam već negde rekla, klima je neverovatno podnošljiva i prijatna jer nema vlage u vazduhu.
šta te još zanima?
Dakle ako idem krajem septembra još ima šanse da se kupam?
Pazite vodim dete od 5 godina sa sobom ...
Dakle ako idem krajem septembra još ima šanse da se kupam?
Pazite vodim dete od 5 godina sa sobom ...
Oket...nešto se mislim da stisnem zube ove godine i da se hrabro upustim u avanturu zvanu Egipat..
Stela mi se oduvek dopadala gledam je već godinama, a i klinka je već dovoljno velika da možda da obilazi redom sve što treba da se obidje..
Pa ako sve bude kako planiram sa obavezama , negde od polovine septembra cu moci na more, i čini mi se da će to biti Stela ...
Samo još da se izborim sa frkom od stomačnih problema i ameba ( o koliko sam se gluposti naslušala o amebama ) i da hrabro utrčim u Kontiki...
Poštovani ljubitelji Egipta, imate li neku preporuku koji hotel uzeti u Hurgadi,da ima plažu i malo korala u vodi? Bila sam pre tri godine sa mužom u Sharmu i bili smo u Hillton dreams-u. Sve je bilo super, nije nam smetalo ni to što moramo da prelazimo put do plaže,ali ove godine vodimo dete pa je situacija drugačija. Plaža nam je tamo odgovarala,zbog peska u plićaku i korala u malo daljoj dubini. Ribe su FANTASTIČNE, ali ih ima samo oko korala,a ne bih da odem u neki hotel gde u vodi toga nema. Takvo iskustvo ( sa onim fascinantnim ribama ) ne bih da propustim ni ove godine! Pomozite !
Koliko je moguce ici na izlete preko neke druge domace agencije ili lokalne a ne preko "maticne" sa kojom ste i doputovali (posto mi se cini da ona nema izlete do piramida)
Ima li jos nekih komentara za Sun&sea?
Hvala i pozdrav
Pa ja bih ako moze i jedno i drugo
Planiram da idem preko Argusa, medjutim, zbog posla ne mogu da uskocim u tu turu sa Kairom
Mislim da bih zrtvovala hotel zarad izleta .. znaci, u hotelu mi je jedino bitno da je cist, ima pristojne sobe vodu i klimu, bazen je dobrodosaoa da ostatak para upotrebim za odlaske na izlete jer me to najvise interesuje. U sobi i onako najmanje boravim
Volela bih da imam neku lepu plazu a i da uvece imam gde da prosetam
Bila sam u agenciji ali nesto nisu bili previse zainteresovani da pruze "client servise" nego samo da mi prodaju ali...to je jedino sto mi odgovara, zbog termina.
Poštovani ljubitelji Egipta, imate li neku preporuku koji hotel uzeti u Hurgadi,da ima plažu i malo korala u vodi? Bila sam pre tri godine sa mužom u Sharmu i bili smo u Hillton dreams-u. Sve je bilo super, nije nam smetalo ni to što moramo da prelazimo put do plaže,ali ove godine vodimo dete pa je situacija drugačija. Plaža nam je tamo odgovarala,zbog peska u plićaku i korala u malo daljoj dubini. Ribe su FANTASTIČNE, ali ih ima samo oko korala,a ne bih da odem u neki hotel gde u vodi toga nema. Takvo iskustvo ( sa onim fascinantnim ribama ) ne bih da propustim ni ove godine! Pomozite !
Svi stalno pricaju o baksisu..ima li tu nekog "cenovnika"da se ne brukam
ili ne preteram
Znam da sam dosadna ali...
Hvala puno