Evo i mojih utisaka mozda pomognu!!!Bila sam sa porodicom proslo leto u Hurgadi!!Kao prvo Hurgada nije grad to je selo ,nema kafica,ima neka diskoteka za strance sa belim plasticnim stolicama..to je lux!!Nema sta da se vidi..veoma je sve prljavo..tamo nema ni psa ni macke ...ptice na ulici..valjda ih mestani pojedu.Vlada opsta glad medju stanovnistvom...tuga opsta..mini autobusi puni egipcana su ulepljeni,nigde niste bezbedni..vodic ce vam odmah skrenuti paznju da se krecete u grupama..to vam nece reci u agenciji ...
Sto se hotela tice bili smo u hotelu sa pet zvezdica van grada..sto je super "Sun Rise" smestaj je bio super ali ...svo povrce je samo blansirano dakle krompir je skroz sirov.Termicki ne obradjeno voce i povrce se ne preporucuje..izaziva stomacne tegobe..pa i infekcije,visoke temperatute!Dakle oprez sa hranom!!Najbolje da se informisete kod epidemiologa u higijenskim zavodima...sto sam ja sa dvoje male dece i ucinila pa umalo da odustanem od puta!!Moze da se putuje uz veliku opreznost!
Sto se tice ostrva....u Hurgadi idu svi na RAJSKO OSTRVO..ha ha ha pesak..pesak..pesak..i nista vise
Nece bas ljudi da priznaju da su im uzete pare a...kad tamo?Sat vremena cekate da sidjete sa brodica..uz pomoc takvih merdevina da ako ste slucajno poveli dete morate da ga nosite jer nema teorije da samo sidje...
Nema kafica na ostrvu pa ako niste poneli sok...a na brodu dobijete samo jedno pice..a nema ni da se kupi!!
Mogla bih vam pisati do sutra..
U svakom slucaju verovatno ovaj forum prate agencije pa ce sve ovo demantovati...
Trazite da vidite slike grada!!
Ako se razbolite..kao sto se desilo sa njih 30-ak
proslog leta..bicete smesteni u bolnicu..to ima...
a osiguranje ce da zove da sve to proveri jer nece verovati da je to moguce!!!
O avionu i da ne pricam!!
U konvojima se ide do Kaira...milicija vas prati radi bezbednosti..
U muzeju u Kairu mozete da slikate i snimate...ako vam turist.vodic kaze da to ne radite to znaci da radi na crno..a to je tamo strogo zabranjeno!!
Mislim da je ovo dovoljno...
OPsti utisak:srednje zalosno....
Hahhahahaa kakav jadan komentar,...Ja sam bila u Egiptu i u Hurgadi i u Sarmu i sve ovo je apsolutna laz.Ne znam kako izgledaju mesta na kojima Vi provodite odmor (verovatno Grcka i Crna gora)...i zato ne znam sta je cudno sto je na giftunu pesak? sve luksuzne plaze su pescane,ali vi ste verovatno navikli na sljunak na adi ili kamenje u grckoj i crnoj gori.....takvima nista ne valja...Hurgada je ogroman grad i ima dosta kafica kao i prodavnica i trznih centara....Ne znam u kojoj ste vi Hurgadi bili....