Egipat

Da li je neko bio u Hurgadi u hotelu Sunny Days-EL PALACIO RESORT **** ili u Sunny Days-PALMA DE MIRETTE **** . Kakvi su utisci?

Da li se organizuju izleti do piramida?

Poslednja izmena:
Procitala sam sve sa drugih foruma i ima raznih komentara:think:. Razmisljam se i ja izmedju Sunny Days-EL PALACIO RESORT **** i CONTINENTAL Resort ***** . Ovaj prvi mi je povoljniji za 175 eur po osobi, a za ovaj drugi nema promasaja, ali za nas dvoje to je razlika od 350 eur (nije malo).
Da li se neko skoro vratio iz Hurgade i da li agencije rade izlet do piramida?

Da li je neko bio u Hurgadi u hotelu Sunny Days-EL PALACIO RESORT **** ili u Sunny Days-PALMA DE MIRETTE **** . Kakvi su utisci?

Da li se organizuju izleti do piramida?

Upravo sam ja taj prvi i birala. ali dusmani ne dadose... Cula sam da ima fantasticnu plazu, u obliku slova U. Hotel je 4* i utisci vecine su povoljni. Na sajtu Putovanja imas detalje.

Ljudi, jel planira neko put u Egipat pocetkom avgusta? Recimo prvi, drugi avg. Ako je neko zainteresovan, neka mi pise na private pa mozemo da se dogovorimo da zajedno idemo. Pozz!

Procitala sam sve sa drugih foruma i ima raznih komentara:think:. Razmisljam se i ja izmedju Sunny Days-EL PALACIO RESORT **** i CONTINENTAL Resort ***** . Ovaj prvi mi je povoljniji za 175 eur po osobi, a za ovaj drugi nema promasaja, ali za nas dvoje to je razlika od 350 eur (nije malo).
Da li se neko skoro vratio iz Hurgade i da li agencije rade izlet do piramida?

od hurgade do piramida imas oko 8h voznje autobusom..prosle godine sam bila na ronjenju, ove godine su isli moji prijatelji i agencija je zbog nebezbedne situacije direktno avionom sletala na aerodrom u hurgadi i tako ih je kupila u povratku..do sada je prevoz bio direktno do hurgade, a u povratku autobusom do kaira kako bi tog dana moglo da se ode do piramida..
hurgada je bila pusta, vecina radnji zatvorena..arapi ``malkice`` nervozni..
hrana u hotelu nejestiva za razliku od prosle godine, pa su se tih nekoliko dana koje nisu bili na brodu hranili u nekim lokalnim restoranima..

Jel se vratio neko ove godine sa letovanja iz Egipta?
Kod mene u firmi dosta kolega hoće da ide, ali im je frka zbog najnovijih dešavanja u Kairu.
Ja pitala prijatelje iz Kaira i kažu da su to povremeni nemiri i tuča plebsa sa policijom.

Planiram sa devojkom ove godine u Hurgadu,jel mi moze neko reci jel to ok za par,tj.da li ima sta da se vidi i poseti?I da pitam sta spada pod to All inclusive?Nikad nismo tako nesto uplacivali:p:dash:

Upravo sam primila poziv iz agencije u kojoj me obavestgavaju da je doslo do jedne male majusne izmene :evil: tj da nema aviona za tabu vise i da se sad leti na sarm pa odatle 2,5h autobusom do tabe.

Kaze devojka nije to nista super je put i bus ...

Opcije su mi :
- da pristanem
- da uzmem pare nazad sve bez penala ( jos mi kao cine )
- ili da odaberem hotel u sharmu

samo mi nije rekla dal sad treba da uzmem hotel za toliko novca koliko sam dala za Tabu ili jos treba da im doplatim po ovim NOVIM visim cenama. :dash: :evil:

Podivljala sam.
Kad sam shvatila da mi najvazniju stvar nije rekla zovem al se ona riba ne javlja i boli je uvo. Ja pizdim.

Ako mi kazu da treba da im doplatim , to znaci da su me klasicno zajebali isto vazi i za opciju da uzmem sav novac jer gde sad u jeku sezone za te pare da nadjem takav hotel ????

Cekam da mi se jave i da mi to odgonetnu a do tad spremam se i ostrim da u 16 h izadjem iz kancelarije i odem u agenciju da im se nahebem mle majke.

Dakle u ovoj zemlji vise nista nema lako...a vala ni lepo.
15 dana pred put stavlja me pred svrsen cin da svrseniji ne moze biti :roll: :neutral:

Upravo sam primila poziv iz agencije u kojoj me obavestgavaju da je doslo do jedne male majusne izmene :evil: tj da nema aviona za tabu vise i da se sad leti na sarm pa odatle 2,5h autobusom do tabe.

Kaze devojka nije to nista super je put i bus ...

Opcije su mi :
- da pristanem
- da uzmem pare nazad sve bez penala ( jos mi kao cine )
- ili da odaberem hotel u sharmu

samo mi nije rekla dal sad treba da uzmem hotel za toliko novca koliko sam dala za Tabu ili jos treba da im doplatim po ovim NOVIM visim cenama. :dash: :evil:

Podivljala sam.
Kad sam shvatila da mi najvazniju stvar nije rekla zovem al se ona riba ne javlja i boli je uvo. Ja pizdim.

Ako mi kazu da treba da im doplatim , to znaci da su me klasicno zajebali isto vazi i za opciju da uzmem sav novac jer gde sad u jeku sezone za te pare da nadjem takav hotel ????

Cekam da mi se jave i da mi to odgonetnu a do tad spremam se i ostrim da u 16 h izadjem iz kancelarije i odem u agenciju da im se nahebem mle majke.

Dakle u ovoj zemlji vise nista nema lako...a vala ni lepo.
15 dana pred put stavlja me pred svrsen cin da svrseniji ne moze biti :roll: :neutral:

sharm ti je super..imas nama bej plazu koja ima sitan puderasti pesak..
ostale hotelske plaze imaju ponte sa kojih se ulazi u more, tako da ti to nije bas idealno za nanu..
prednost sharma - nigde nema toliko koralnih grebena pri obali - milina za uzivanje i mazenje sa
nemo i sasa.jpg
nemom koji brani svoju sasu igranka ceo dan - nikad da dosadi..

leo.jpg

lea ne pipaj..

a za agenciju - ne bi trebale da su vise cene posto su aranzmani za egipat ove godine na rasprodaji..sve su cene snizene..

Evo nude mi 10% popusta na nove cene :roll:
Ponudili su mi Cleopatra Luxury hotel kao zamenu za moj Sofitel :dash:
Odlepicu.
Avion za sarm polece u 21h .
Ako bi pristala na opciju taba bila bi u sobi u 04h ja to svom detetu necu da radim.
Nisam pametna sta da uradim...

Poslednja izmena:
Ljudi treba mi pomoc,kakav je hotel Royal Regina u Hurgadi,moram da uplatim a nemam pojma kakav je hotel.Takodje me interesuje i Festival Riviijera hote,hvala vam:)

Poslednja izmena:

Back