la dolcevita
Poznat
- Poruka
- 8.055
Tako da smo sad mirni![]()
Nismo mirni, ostale su. Za utehu, svi slucajevi desili su se u Sarm el Seiku, a ne u Hurgadi.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tako da smo sad mirni![]()
Ja idem u Tabu![]()
Ja idem u Tabu![]()
Da li je neko bio u Hurgadi u hotelu Sunny Days-EL PALACIO RESORT **** ili u Sunny Days-PALMA DE MIRETTE **** . Kakvi su utisci?
Da li se organizuju izleti do piramida?
Da li je neko bio u Hurgadi u hotelu Sunny Days-EL PALACIO RESORT **** ili u Sunny Days-PALMA DE MIRETTE **** . Kakvi su utisci?
Da li se organizuju izleti do piramida?
Jao Dolce, što je ovo dobro!
Nije bilo namenjeno meni, ali zna se kome je suđeno!
![]()
Nisam,hvala
![]()
Procitala sam sve sa drugih foruma i ima raznih komentara. Razmisljam se i ja izmedju Sunny Days-EL PALACIO RESORT **** i CONTINENTAL Resort ***** . Ovaj prvi mi je povoljniji za 175 eur po osobi, a za ovaj drugi nema promasaja, ali za nas dvoje to je razlika od 350 eur (nije malo).
Da li se neko skoro vratio iz Hurgade i da li agencije rade izlet do piramida?
Pa sta se cudis...ove godine za 550 evra imas AI u hotelu od 5*
Deca u nekim hotelima ne placaju.
Tako da ako je to prosecna cena matematika je jasna
500 +500+200+200+ a.takse =1600
Upravo sam primila poziv iz agencije u kojoj me obavestgavaju da je doslo do jedne male majusne izmenetj da nema aviona za tabu vise i da se sad leti na sarm pa odatle 2,5h autobusom do tabe.
Kaze devojka nije to nista super je put i bus ...
Opcije su mi :
- da pristanem
- da uzmem pare nazad sve bez penala ( jos mi kao cine )
- ili da odaberem hotel u sharmu
samo mi nije rekla dal sad treba da uzmem hotel za toliko novca koliko sam dala za Tabu ili jos treba da im doplatim po ovim NOVIM visim cenama.![]()
Podivljala sam.
Kad sam shvatila da mi najvazniju stvar nije rekla zovem al se ona riba ne javlja i boli je uvo. Ja pizdim.
Ako mi kazu da treba da im doplatim , to znaci da su me klasicno zajebali isto vazi i za opciju da uzmem sav novac jer gde sad u jeku sezone za te pare da nadjem takav hotel ????
Cekam da mi se jave i da mi to odgonetnu a do tad spremam se i ostrim da u 16 h izadjem iz kancelarije i odem u agenciju da im se nahebem mle majke.
Dakle u ovoj zemlji vise nista nema lako...a vala ni lepo.
15 dana pred put stavlja me pred svrsen cin da svrseniji ne moze biti![]()
![]()