E ovo u moje ime nije učinjeno

• Začetnik teme Začetnik teme kihot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cinjenica da su odmah povuceni sa Kosmeta, i pre nego sto je pravno moglo sa sigurnoscu da se utvrdi njihova krivica, jasno pokazuje da zlocin nije bila zvanicna politika drzave Srbije

Cilj je bio poznat, o tome govore masovne grobnice po Srbiji.

taj sto je bio na celu drzave vise nije, :worth: a ja sam i tada bila protiv njega izricito, znaci u moje ime nije

Naravno da je bilo i protivnika tadasnjeg rezima ali ludio je tada preovladavalo.

Ко си, бре, ти да мени говориш о децеубиствима малоумика и о преузимању колетивне кривице народа? Можеш да причаш у своје име и да, ако си одговоран и одовараш....ако се утврди да си одговоран и да на оптужници стоји твоје име или презиме.. Уопште нећу да говорим да ниједна казна над људима који су починили такве злочине просто непримерена делу које су учинили, за тако нешто не постоји сатисфакција.
И ови злочинци су кажњени, не сумњам уопште, ако су уопште данас живи, што је тежа варијанта.

Aman čoveče čitaj, pričam o pojedinačnim zločinima gde izvršioci imaju ime i prezime. Drugo ne šablonizuj i nemoj da me stavljaš u NVO koš to vređa!!! Nastupam kao običan normalni čovek!!!

Samo ga čekam. :evil: Možda niko neće ni da se oglasi nego ono :whistling:

Evo dočekao si ga!!!
Pa sad ti meni lepo objasni koja je to pravda ako ja i ti pređemo ulicu na crveno, pa tebe policajac kazni a mene ne ?

I ja sam za pravdu, ali ne selektivnu, jer takva pravda nije pravda.
Dakle osuđeni su ljudi koji to nisu trebali bidi, i odgovarali su za delo za koje nisu trebali da odgovaraju.

Usamljen, neusamljen, naduvavao ili ne, neka deca su pobijena i neki pripadnici mog naroda su to uradili, predstavljajući i tebe i mene.

Što se mene lično tiče sve ove smrdljivce koji su ubijali nenaoružane, a pogotovu decu i ne smatram Srbima, srpski vojnik u svojoj istoriji nikad nije ubijao nenaoružane i decu, čak ni zarobljenike. Ako neko podržava to i smatra ih Srbima, onda se ja odričem svog srpstva.

Mišić je ovakve sam besio.

da je neko smeo da to uradi u tom ratnom vihoru, ne bi se desila tolika zlodela na ovim prostorima. ali nije bilo lako kazniti psihopatu kada je pored njega jos 100 ili vise njegovih kolega [po psihickoj liniji], cuo sam za neke da su nahebali kada su pokusali da se suprostave tim skorpionima, ili nekim drugim paramilitarcima

Ко си, бре, ти да мени говориш о децеубиствима малоумика и о преузимању колетивне кривице народа? Можеш да причаш у своје име и да, ако си одговоран и одовараш....ако се утврди да си одговоран и да на оптужници стоји твоје име или презиме.. Уопште нећу да говорим да ниједна казна над људима који су починили такве злочине просто непримерена делу које су учинили, за тако нешто не постоји сатисфакција.
И ови злочинци су кажњени, не сумњам уопште, ако су уопште данас живи, што је тежа варијанта.

Niko ti ne kaže da preuzmeš kolektivnu krivicu, nemoj da peniš. Činjenica je da su neki pripadnici Srba ubili neku decu druge nacionalnosti. Sad ti možeš da kažeš da ti to nisi hteo, niti želeo, niti tražio, da su to zveri i šta ti znam.

Ja ti samo kažem da se to dogodilo, a zašto se i kako dozvolilo da se to desi, to je pitanje za Slobu i njegove kadrove. Kao što rekoh, 1912. ovako nešto nije moglo da se desi. Zato danas i mi ne važimo za mnogo bolje od muslimana, šiptara, ustaša itd.

Naravno da je bilo i protivnika tadasnjeg rezima ali ludio je tada preovladavalo.

naravno i bilo ga je na svim stranama. ja osudjujem jednako svaki zlocin, da li ga je pocinio Srbin ili Albanac nebitno, ubistvo dece je najgora monstruoznost koju neko moze da pocini takvi ne zasluzuju da postoje

evo sad ce i jedni i drugi iskljucivi ljudi da okolo naokolo svako pravda svoje zlocine i osudjuje iskljucivo one druge :roll:

Evo dočekao si ga!!!
Pa sad ti meni lepo objasni koja je to pravda ako ja i ti pređemo ulicu na crveno, pa tebe policajac kazni a mene ne ?

I ja sam za pravdu, ali ne selektivnu, jer takva pravda nije pravda.
Dakle osuđeni su ljudi koji to nisu trebali bidi, i odgovarali su za delo za koje nisu trebali da odgovaraju.

Tebi nešto fali, samo da se vrati Citadela pa se udruži sa njom.

Треба подвући црту и јавно рећи тко је био тко у ратовима на балкану.
Не могу се генерализирати ствари имамо тему о одузимњу ордења код Хрвата мислим да би требало и код Срба направити исту ствар и тако скунути љагу са поштених војика.

da je neko smeo da to uradi u tom ratnom vihoru, ne bi se desila tolika zlodela na ovim prostorima. ali nije bilo lako kazniti psihopatu kada je pored njega jos 100 ili vise njegovih kolega [po psihickoj liniji], cuo sam za neke da su nahebali kada su pokusali da se suprostave tim skorpionima, ili nekim drugim paramilitarcima

Pa znaš kako, da je bilo takvih na svim stranama, možda ni svih ovih ratova ne bi bilo. Da je svaka strana imala po jednog Mišića. I kad si ti general, ne može tebi ni neka stotina da vodi svoj rat, takvu stotinu zatreš u startu.

ne znam da li neki ovde zamisle tu scenu pre nego nesto napisu i da li bi oni mogli da opusteno ubiju neko dete bilo cije da je
kakav covek mora da ima um?

Problem je u tome što ne mogu, i što većina njih nikad nije imala prilike da vidi ubijenog čoveka ( ako baš hoćete svojih ruku delo)....
Priče o tome mogu da pričaju samo oni koji nikada nisu pucali na drugu stranu...Ljudi bez savesti...

A šta je uzrok ratu na Kosovu, ko je izazvao rat i ko je formirao terorističku organizaciju OVK u Makedoniji 1994. god. i ubacio ju na prostor SR Jugoslavije, ko je tad kontrolisao vojno Makedoniju ?

Koji si ti srpski sovinista, kao da je to pitanje relevantno na ovakvoj temi.
SLOBAAAA JE POCEOOOO RATTTTTT !
Srbi su krivi i tacka.

Hvala svevisnjem' da imamo Tadica, koji ce da okaje i oplace sve grehe ove zlocinacke nacije.

:sad2:

Naravno da mi fali, fali mi da odgovara stotine kosovskih koljača, decoubica, glavoseča...
to mi fali, kao što već rekoh, ja i ti ubijemo čoveka, ti dobiješ električnu stolicu a ja sve počasti, pa jer ta tvoja pravda ?

Moraju da odgovaraju, moraju ali mora da i Albanci imaju svest o strahoti zločina. Zato polazim od sebe. Ono ja ne bih mogao da uradim. Pa majku mu, valjda trebamo da budemo na malo višem civilizaciskom nivou od njih!!!

ne znam da li neki ovde zamisle tu scenu pre nego nesto napisu i da li bi oni mogli da opusteno ubiju neko dete bilo cije da je
kakav covek mora da ima um?

Taj čovek mora samo da naiđe na jedan prizor kakav je bio u kravicama, ili na ozrenu, ili u mrkonjiću, ili širom kosova, pa kada upadne u selo koje čine 100% fanatici i njihovi simpatizeri, računajući i decu od 3 godine koja kao uspomenu od tate dobijaju izvađene zube iz odsečene glave Srpskog vojnika, i eto šta se desi......

Back