E,NAJZAD NAM LAKNU.....!

..okreni obrni, mnogi proroci nisu doživeli naše uništenje, pa zasigurnoma koliko živeo i ovaj prorok neće doživeti svoje proročanstvo...tako bez brige dočekajte ovu, a oni mlađi ispratiće mnoge pa i dvestotu -- kevemi !

Ovo sto je prikazano na video filmu nema veze sa uobicajenim prorocima. Ovde je rec o naucnim eksperimentima koji nas ugrozavaju. O tehnologiji- primer: vestacka inteligencija; o nuklearnom ratu i sintetickoj biologiji; o klimatskim promenama... Ovo je sve realna opasnost za covecanstvo i uopste za sva zemaljska bica. Mnogi naucnici su uvereni da ako se ne zaustavi ovo ludilo i ako se ne ogranice naucna eksperimentiranja, da ovaj vek nece niko preziveti.

Verovanje u takve budalastine je stvar inteligencije... ;)

Stvar inteligencije je isto kada neko nesto naziva budalastinom sta ne moze ili ne zeli da razume..... navuce naocnjake i gleda samo u jedan pravac ;)

blinders-on.jpg

Ne shvacam sta je to "sve sislo" i kakve veze ima Rtanj i neke planinske legende sa krajem covecanstva? ... i ko se to krece slobodno bez lekarskog nadzora?

Mene zabrinjava da mnogi ne shvacaju da smo bas mi ti koji vodimo nasu planetu i covecanstvo u propast... a ono sto je onaj ludi macak rekao, nije fantazirano.

U petak, 21. 12. u 20:15 h gledala sam ARTE - TV ... mozda ce se naci neko ko ce prevesti - ja nemam momentalno vremena ... :nosijelku::zpozdrav:

z:(:ljutko: ...z:p

Sve je prošlo.
Najzad.

A, pre nekoliko meseci kako je sporadično bilo spominjano u novinama,
uglavnom se svodilo na zajebanciju.....
A, što se više primicao taj "sudbonosni" 21.12.2012., nekako, i nije nam bilo do preterane šale.
Na tu temu.
Može sad da se priča bilo šta, da se kurčimo, ovo - ono.....
Ali, nije bilo, baš, svejedno.

Bez obzira što se u Srbiji teško živi.
I što bi sudnji dan mnoge lišio najgorih životnih muka.

Sad slobodno i iskreno o "smaku".

""Siroma' sam, siroma' sam, al' volem da živim....!"

ja obozavam kako ti pises :D
uvek me nasmeje, bas starinsko onako a simpaticno i svaki put podebljas slova a jos kad ti vidim avatar i ostalo hahahah ne mogu XD
:heart:

Sve je prošlo.
Najzad.

A, pre nekoliko meseci kako je sporadično bilo spominjano u novinama,
uglavnom se svodilo na zajebanciju.....
A, što se više primicao taj "sudbonosni" 21.12.2012., nekako, i nije nam bilo do preterane šale.
Na tu temu.
Može sad da se priča bilo šta, da se kurčimo, ovo - ono.....
Ali, nije bilo, baš, svejedno.

Bez obzira što se u Srbiji teško živi.
I što bi sudnji dan mnoge lišio najgorih životnih muka.

Sad slobodno i iskreno o "smaku".

""Siroma' sam, siroma' sam, al' volem da živim....!"

...širiš optimizam , to može da bude i dobro - inače moji vidovnjački izvori bliski aktuelnoj vlasti tvrde da samk tek počinje - te da biće jako spor ali efikasan...vele , skončaćemo u dugotrajnim paklenim mukama....tako kažu !

06.06 2006 su takođe najavljivali smak sveta, ja se toga ne sećam...pročitah u jednoj knjizi.....ondak po toj računici sledeći smak sveta je 13.03. 2013...uskoro, nema opuštanja.

Obične igre brojevima. Dokonima zabava. Teoretičarima "smaka sveta" večita inspiracija. Senzacionalistima zarada. To se može dijagnostifikovati kao OKP onima koji se ozbiljnije opterete datumima.

Back