Shadow_woman
Veoma poznat
- Poruka
- 11.853
Povuci reč! Rečenicu! Obe.Kome su se još istine svidele? Osim toga ljudi sve praštaju, osim istine.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Povuci reč! Rečenicu! Obe.Kome su se još istine svidele? Osim toga ljudi sve praštaju, osim istine.
Povuci reč! Rečenicu! Obe.![]()
Emotivna zrelost je kad se posle jake emocije, u kratkom roku vratiš u normalu (bez obzira koja emocija je u pitanju)Šta je to emotivna zrelost?
Koliko ste emotivno zreli?
Šta je uticalo na vaše emotivno sazrevanje?
ja onda nisam LJUDNe volim ni ja, ali ljudima je nekako lakše oprostiti laž, nego istinu.
E došli smo do definicije . Emotivna zrelost je kad se suočimo sa istinom, skinemo maske i prihvatimo sebe.Jedino ono što mislimo i osećamo kad smo sami je istina. Sve ostalo su priče.
E došli smo do definicije . Emotivna zrelost je kad se suočimo sa istinom, skinemo maske i prihvatimo sebe.
Takođe. Volim kreativnu razmenu mišljenja
Nisam baš sigurnaVerujem ti, jer smo isti.
Nisam baš sigurna
Istina je ono što jeste, a iskrenost je pokušaj da ogolimo sebeA ko može biti siguran i da su iskrenost i istina isto?
Emotivna zrelost je kad se suočimo sa istinom, skinemo maske i prihvatimo sebe.
Nije dozvoljeno pisati ovde o onome što nije tema.Oprosti, a zašto su onda ovde profilne slike maske?
Nije dozvoljeno pisati ovde o onome što nije tema.
Možda da ti odgovorim kroz temu.
Profilne slike imaju veze sa emotivnom zrelošću. Kroz njih pokušavamo da predstavimo sebe, ali kroz zavesu.
Vrlo tesko pitanje, i sam koristim termin “emotivna zrelost” medjutim nisam siguran koja je tacna definicija, gde je linija razdvajanja izmedju kognitivnog i emocionalnog, i granice same “zrelosti” i “nezrelosti” jer sami bioloski faktori uticu na emotivne reakcije, npr PMS, andropauza i menopauza moze uciniti samokontrolu vrlo teskom, i sam ponekad imam periode kada se teze kontrolisem i imam izlive emocija i daleko manji prag tolerancije jedan od razloga moze biti psihicki premor, a nekad nisam siguran koji su razlozi- ali definitivno ima perioda kad sam kao tempirana bomba i neka sitnica me moze izbaciti iz takta, a nekad osecam kako neka emocija sama pocinje da se talozi i tacno znam da ce biti neka drama- ali jednostavno ne mogu da si pomognem i da zaustavim lavinu, iako sam uglavnom smiren nisam siguran da je to zbog samokontrole, vise zbog vanjskih i unutrasnjih faktora.Šta je to emotivna zrelost?