E na ciji koncert biste voleli da idete:))

• Začetnik teme Začetnik teme Roots,rock,reggae
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Трули Матић:
А,па нема везе....
Мали,велики....Сви смо наши...
Па били су у БГ пре пар година,у СКЦ-у.
Џери Онли је свирао бас/певао,за бубњевима је био Марки Рамон :-D ,а гитару је свирао онај тип из Блек Флег...заборавих како се зове :-( Кабеза???Није Кабеза.Нешто слично.
Баш ме интересује како то звучи уживо.... :confused:
Pa imene. Ja sam hteoooo. Jer ipak kad ces da imash priliku da vidish markija uzivo. I kad ces imate priliku da vidish lika iz BF zajedno sa njima a i da vidish nekoga kako peva i svira bas. Joo ala sam smoren sada. Ae ih nabedimo ponovo da dodju.

Ocean_state:
Pa imene. Ja sam hteoooo. Jer ipak kad ces da imash priliku da vidish markija uzivo. I kad ces imate priliku da vidish lika iz BF zajedno sa njima a i da vidish nekoga kako peva i svira bas. Joo ala sam smoren sada. Ae ih nabedimo ponovo da dodju.

Да Марки....Ја сам један од оних коњова који су пропустили Рамонсе у Загребу (беше 1990.?) :-(

Трули Матић:
Да,хвала...Дез Кадена :idea:
Како су звучали?
Чуо сам да је било доста Рамонс обрада :-D
M<eni bilo super :D Sutao se ko lud :D
Samo posle bilo zaj. . . kad sam se vracao nazad. . . Nesto mi se naocare na svirci zdrljale i onda nisma video nista pred ocima. . . Kako sam se dovukao posle do stanice ne znam. . .
Inace svirka je bila super, poceli na vreme i zavrsili tacno u 12 ako se dobro secam :) Sto je za nas van BG-a bilo fenomenalno. . . Taman da se stigne na bus i sve :) Inace bas kad je u pitanju vreme po meni je bila jedna od najboljih svirki. . . Poceli kad je trebalo, bez odugovlacenja madju bendovima, i zavrsili u pristojno doba.

Aruena88:
a i kad bi moglo - Guns n Roses,ali prava postava...

koja ti je prava postava ??
Prava postava GnR-a je

Axl Roses (pevach, klavijatura),
Brian Mantia 'Brain' (bubnjar),
Robin Finck (gitara)
Richard Fortus (gitara)
Ron Thal Bumblefoot (gitara)
Tommy Stinson (bass)
Dizzy Reed (klavijatura)
Chris Pitman (klavijatura + dodatni efekti)

ovi su mnogo bolji nego (slash, duff, matt sorum..) koji su sada u Velvet Revolver :roll:

da se vratim temi :) otishao bih na koncert GnR-a, kad budu kod nas kolkogod da bude karta idem makar trebalo da ubijem nekog :lol:, odmah zatim Bon Jovi-a, Scorpions-a, Stonsa, ma i ja bih mogao napraviti festival :lol:

Back