E na ciji koncert biste voleli da idete:))

• Začetnik teme Začetnik teme Roots,rock,reggae
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Iron Maiden, Deep Purple (bio 2x ali oću opet!), Nightwish, Saxon (ako ne bude nepredvidjenih sranja - 24.4.2007.), Black Sabbath, Whitesnake (bio, oću opet!), Rainbow (kada bi se ponovo okupili), Dio, Dream Theater, Blind Guardian (16.10.2006. već imam kartu ;) ), W.A.S.P. (10.10.2006 ako skupim pare)... i još mnooooooogo drugih bendova...

ja hocu opet na maidene, king diamond bih gledala ponovo, slayer takodje, za blind guardian ce mi se ispuniti zelja u oktobru, konacno, a morbid angel dolazi ponovo sledece godine pa nemam za sta da brinem! i mortiisa bih ponovo gledala, bio je jako dobar uzivo
a od ovih koje nisam gledala tool, system of a down, slipknot... pa manje vise sam gledala sve sto sam htela :roll:

e da jedino sto nikaa necu moci da gledam je death, a to bih volela vise nego ista na svetu

Rulje je bilo uzasno puno i bila je bas guzva. . .
Ne znam kakav je bio pocetak jer sam zakasnio, ali koncert je bio super. . . Jako lepo se video i sve. Malo me je nerviralo sto se niko nije sutao, jeste da bas i nije bilo punop pesama za sutanje, ali kad je vec bilo. . . ali fino, bilo je vredno gledanja :)

Back