E na ciji koncert biste voleli da idete:))

• Začetnik teme Začetnik teme Roots,rock,reggae
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
slaxy:
Volela bih kad bi dosao Robbie Williams i poceo koncert pesmom Feel, mislim da bi pala u nesvest od srece!!!!!!

...
013.gif
014.gif
011.gif
...

Kad bi dosao:
David Guetta i poceo sa pesmom "the world is mine" bila bi mnogo srecna! Jos posle da dodje "In love with myself"......aaaaaaaaaaaa.........

Marilyn Manson i poceo sa pesmom....ma bilo kojom! mogla bi da crknem od srece, mirna i spokojna, posle koncerta, naravno(zelim ceo lepo, i u prvom redu da odgledam)...

Tom Waits i poceo s pesmom "Goin' Out West" definitivno, moj zivot bi bio ispunjen....

Hocu i da ponovo dodje Lou Reed! I ako sam bila na koncertu, hocu jos jednom da ga vidim, i to iz prvog reda! Sta cu, kad sam nezasita :p.

Ocu i Bloodhound Gang! Zelim da pocnu s pesmom "The Bad Touch" :lol: Ludo bi se provela na tom koncertu....

Zelim i Rammstein! Moraju da dodju!!!!! Dovuci cu Tilla Lindemanna i zavezacu ga za stolicu i sta mu necu raditi, samo da nastupi u BGDu. Saaaaamo da dodju, saaaaamo da dodju....

E sad, najvise bi volela kad bi svi ovi bendovi dosli...ako ne sad, za pet godina, makar da dodju i za trideset i da sviraju u cumez nekom, ja bi isla....eto...bas opsiran odgovor :)

Ocean_state:
Joo nisam. Ne verujem da sam tad slusao pank. Mali sam ti ja.

А,па нема везе....
Мали,велики....Сви смо наши...
Па били су у БГ пре пар година,у СКЦ-у.
Џери Онли је свирао бас/певао,за бубњевима је био Марки Рамон :-D ,а гитару је свирао онај тип из Блек Флег...заборавих како се зове :-( Кабеза???Није Кабеза.Нешто слично.
Баш ме интересује како то звучи уживо.... :confused:

Back