E ajd

da li sam danas pa smajli koji dize obrve

• jesam

• nisam

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja baš trenutno hebem šest sisatih plavuša. Svaki deo tela mi je zauzet, ali sam ipak dovoljno posvećen tome da ne ostanete uskraćeni za to saznanje da sam se nekako dokopao tastature, i otkucao ovo.

Eto, je l' vidiš sad koji sam ja yebač? Reci da nisam?

Ja baš trenutno hebem šest sisatih plavuša. Svaki deo tela mi je zauzet, ali sam ipak dovoljno posvećen tome da ne ostanete uskraćeni za to saznanje da sam se nekako dokopao tastature, i otkucao ovo.

Eto, je l' vidiš sad koji sam ja yebač? Reci da nisam?

Jesi, verujem ti drugar, od reči do reči, ne bi džabe pričao, mora da je tako. :ok: :D
Časni smo ljudi, forumaši, nikad ne lažemo kad se govori o seksu. :) A to naše hvalisanje učinkom je stvar tradicije, i virtualne forumske i one druge iz RL-a... To većina nas praktikuje, bez obzira na godine, reklo bi se, ali mislim da nešto stariji prednjače u tome, i radoznaliji su, i skloniji su tom marketingu, promovisanju... :zper: :D

Nego, čini mi se da propuštaš komični deo... :lol:

Evo ovako ćemo. Zamisli da smo nas dvojica u trećem razredu osnovne škole, to je taman nivo za taj uzrast, klinci su danas napredni, ranije počinju da se kurčе.
Ti mi pričaš da tvoj ćale radi isto to što i ti trenutno, dok ti ja smetam i primoravam te da mi povrh svog tog žestokog seksa kuckaš i odgovore, izvini zbog toga.:rumenko:
Moj ćale je neјеbičar, ali kad tad će nabosti neku, i zato ti ja ne ostajem dužan, nego brže bolje forsiram storiju o tome kako to što trenutno delje tvoj stari nije ništa, jer moj ćalac, iako momentalno nije aktivan, zna da će za koji dan kresnuti dvanaest rasnih plavuša.
Znači akcija u najavi, i to mora da se obznani, da ne ispadne da je ovaj moj šonja pošto sad ne dejstvuje po ciljevima. :zcepanje: :rotf:

Ma 'ajde beži bre tamo.

Moj ćale je tol'ki yebač da on već sada yebe te od sutra. Njemu ni vreme ni prostor ne znače ništa. Pa ti vidi.

Ne može moj matori da se takmiči s tvojim. :( :rumenko: Odustaćemo... :rumenko: Jedino da ovaj moj pređe na one od juče, prekjuče i tako redom unazad, da bar nekako proba da popravi skor na uspomenama. :rumenko:
Joj Ajnštajne, јеbem li ti nanu, i tebi i tvojoj teoriji relativiteta, kosti ti se rasule po papuanskom svadbarskom kupusu. :evil: Šta taj čovek uradi nama јеbačima... :dash: :( Ojadi nas. :sad2: Uskoro će svaka šuša moći da najavljuje da će biti :zper:. Vidiš li ti to? :rumenko:

Ma Jevrejin - pametnom dovoljno.

Zna se da je jedan od ključnih elemenata cionističke zavere to da zayebe tebe, mene, i našu mega-yebačku sabraću. :(

Ne bi te silne teorije imale prođu da nije našeg mentaliteta. :rumenko: Nije ni čudo što nas zatrpavaju - teorijom relativiteta, teorijom zavere, teorijom opravdanja, čime sve ne, kad smo, teoretski, najbolji јеbači. :ok:
Ali pazi do čega nas je Ajnštajn doveo, zahvaljujući tom pajacu mnogi su u stanju da nagoveste da će imati snošku u bliskoj budućnosti. Vreme je relativno, seks takođe. :roll:

:zcepanje::rotf::lol:

Е, а ја сам погрешно прочитала тему!
Толико о мојој младости и концентрацији! :besna:
Сконтала да је питање јесам ли данас неко ко диже обрве, тојест, да ли личим на тај смајли! Ма, боље да се не вадим, сад ми ни не вреди! :sad2:

Back