Džipovi, ali pravi!

Pa kad je namenski automobil. Svi ostali prave kompromis između udobnosti i teranskih performansi. A Niva sve okrenula na jednu stranu. Dobije tamo, izgubi ovamo...
Malo kuva, malo škripi, mlo se raspada truli... Ali van asfalta ide pa ide...
kod ujaka u firmi lade posle 40.000 km zavrshile svoje, dok land rover discovery ide li ide.
ovde je rech o ekstremnim terenskim uslovima za shta stock lade ochigledno nisu :)
koliko para toliko muzike :mrgreen:

E kakve sam ja situacije ovamo po CG gledao kad žene voze, pa to je za ne vjerovat'. I iako sam jači sa velikim "džipom", sklonim se koliko mogu kad žena prolazi :mrgreen::lol:

druze bez uvrede i ja po beogradu cim vidim auto sa cg tablicama i kad idem sa sluzbenim ja se sklanjam bila zena bio muskarac za volanom
kao da su polagali vozacki u pancevu za 500 jura
ne mislim na raspale golfove trojke i ostale krsine vec na nova i skupa kola
posebno bezim od ct tabli jer su rodjene samoubice
a sto se tiche PG tamo se pristojno vozi ,kao i svugde i tamo ima usijanih glava

zivim blizu delta cityja
e sad ne znam kad je organizator univerzijade kupovao automobila za istu gde je nasao one silne vozache
ne znaju ni na semaforu da krenu , a kamoli da se ukljuche u saobracaj
opet isto izgleda da im je organizator kupio vozacke u pancevu

druze bez uvrede i ja po beogradu cim vidim auto sa cg tablicama i kad idem sa sluzbenim ja se sklanjam bila zena bio muskarac za volanom
kao da su polagali vozacki u pancevu za 500 jura
ne mislim na raspale golfove trojke i ostale krsine vec na nova i skupa kola
posebno bezim od ct tabli jer su rodjene samoubice
a sto se tiche PG tamo se pristojno vozi ,kao i svugde i tamo ima usijanih glava

zivim blizu delta cityja
e sad ne znam kad je organizator univerzijade kupovao automobila za istu gde je nasao one silne vozache
ne znaju ni na semaforu da krenu , a kamoli da se ukljuche u saobracaj
opet isto izgleda da im je organizator kupio vozacke u pancevu

Naravno da je bez uvrede ;)
Da ti dam ja prijateljski savjet, na Cetinju i u Ulcinju pazi kako voziš, što se tiče Crne Gore, to su samoubice, baš kao što si rekao. Svuda ima budala, slažem se, koji divljaju i što je najgore ne znaju da voze. Ja priznajem da vozim brzo, znam nekad i da pomalo divljam, ali je to "divljanje" u nekim granicama. Jednom se Cetinjanin zakucao u mene od pozadi, ali se zayebao, nabio se na kuku, meni ništa :hahaha:

Poslednja izmena:
Ja imam Land Rover Discovery sa retkim motorom od 136KS i mogu reci da je mnogo dobar dzip. Imao sam Toyotu 4runner i Land Cruiser ali ovaj mi se najvise svidja, ima zutu unutrasnjost koja podseca na kozu, blokada srednjeg difenencijala, veoma prostrana kabina sa dva sibera, mnogo je meksi i ima 5 sedista +2 koja stoje u gepeku i sklapaju se. Iso sam s njim na puno dzipijada i karavana, najbolje sam prolazio kroz blato iako sam imao letnje gume. Bio sam na dzipijadama po nekim delovima Srbije, ali mi se najvise dopala u Nisu...

Back