ja imam Hyundai Tucson 1.9 Tdi. Kupila sam ga 2007.u oktobru i u full varijanti je kostao 26200 eur.(sa zatamnjenim zadnjim staklima).
Toplo ga preporucujem svakome ko se dvoumi, iz vise razloga:
1.odnos cena kvalitet
2.mala potrosnja za toliki auto(5.6-6.1 na otvorenom i 7.5-8.5 po gradu)
3.odrzavanje nije preskupo,dobar servis u Bgd
4. 5 godina ili 100000 km garancija
5.kratak rok isporuke (sa lagera odmah,najkasnije 30 dana-ako zelis neku posebnu boju...)
6.veliki prostor izmedju prednjih i zadnjih sedista tako da pozadi moze udobno da sedi neko sa visinom od 2m.
7.kasko osiguranje (koje je za novi automoil prilicno vazno) za njega kosta oko 80000,dok za RAV4 kosta oko 190000 da 230000 godisnje(moj prijatelj ima toyotu pa znam)
Moj prvi izbor je bio Nissan Quasqhai,medjutim rok isporuke je bio 7 meseci od depozita,Chevrolet Kaptivu nisu imali da mi pokazu,Jeep-ova vozila su morala da se zakazu 10 dana unapred da bi se videla,Toyota Rav4 je bila preskupa,a Grand vitara neudobna(prednja sedista su joj super,ali zadnja su kao klupa)
drugi izbor je bio Ford S-max(jeste da nije dzip,ali je fenomenalan),medjutim kad sam otisla u Grand motors i trazila da vidim uzivo auto, i trazila sam dizel agregat,prodavac mi je rekao:"trenutno ga nemamo,a inace je nestasica dizel agregata u Evropi"

Kad sam ga pitala kako da kupim auto koji toliko kosta frajer mi je rekao :"pa iz kataloga"???

I eto,tako dodjoh do Tucsona,koji se za sada pokazao kao najbolji izbor(presla sam preko 50000 km,po svim terenima i vremenskim prilikama)...
Nadam se da sam ti malo pomogla
Pozz