Bojan_BRT
Buduća legenda
- Poruka
- 31.577
Ja imam ovakav
![]()
I ovo bi trebalo da je Land Cruiser 120, koliko ja znam![]()
Moj drug ima 2 komada,jednog 3.0 i drugog 4.5 V8
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam ovakav
![]()
I ovo bi trebalo da je Land Cruiser 120, koliko ja znam![]()

Moj drug ima 2 komada,jednog 3.0 i drugog 4.5 V8![]()
Daj ga i sa 1.3motorom na plin, samo da moze da ide 35km/h kroz grad, i natovarim ribice![]()

Moj je 3.4 benzin.
Zar ima ovakva Toyota 4.5 V8?? Nije mi to poznato

Crnogorac, a nije na naftu?
redak si primerak![]()

pa eto, mora da bude nesto na naftu![]()
Daj ga i sa 1.3motorom na plin, samo da moze da ide 35km/h kroz grad, i natovarim ribice![]()

Vrhunica mi je bio kada su ljudi poceli da ugradjuju plin u sportke kupee... I to u one koji imaju i malu kubikazu...
Sada je sve to postalo normalno...
Tipa kupujus M3 i ugradis mu plin....![]()
Vrhunica mi je bio kada su ljudi poceli da ugradjuju plin u sportke kupee... I to u one koji imaju i malu kubikazu...
Sada je sve to postalo normalno...
Tipa kupujus M3 i ugradis mu plin....![]()
Mora, mada dobro ide, i njime sam zadovoljan![]()
Taj rad. Ili, vozi Audi TT. To vidjah.
Meni je greota to napraviti od auta
Jedan poznanik iz CH radio cip tjuning na tog pasata. Sa 140ks digao na 170ks i 400tork. Mozda je uzeo sad Golf V sa 450ks, videcu bas. Vozio je i bio zadovoljan. Samo mu ostalo da natera zenu da uzme![]()

Da, VW Passat 3C 2.0 TDI Sportec. stelujuci amortizeri, Dunlop gume, felge dobre 19''
super izgleda. DVD unutra, ma strasno.

Hahaha, pa da! Ja video Mercedes S klasa sa plinom, Opel Tigra (inace motor 1.4) sa plinom, Grand Cherokee Hemi, sa plinom, i tako dalje...
PA da, to ti kazem.

ovaj ima i tv, za dete. Ofarbani donji delovi branika u boji auta, ma stvarno super izgleda. Fotogrej stakla, zelenkasta, super je. Nece slike da otvori, da ti pokazem. Ima samo jedna unutrasnjost ako oces...
http://img81.imageshack.us/gal.php?g=golf1ia5.jpg
pogledaj samo sto je imao trojku. Novu je kupio. Ocuvana maksimalno. Oko 200 000je presao s njom i prodao je za 3500eura u CH. GTI 150ks.
klikni na slike da uveca.
Ma, vidjao sam i ja na S320, bmw 7xx i slicne jace masine, al limuzine su ipak. Tu ne zameram, a ne bi trebao ni ti![]()
Ma svako radi sto mu srcu godi!