Džipovi, ali pravi!

150128627_9175b4f3c4.jpg

Evo ja cu da ti potkrepim svoju tvrdnju,da vidim tebe posle

U fizici ne postoji samo jedna sila,i to ona koja telom pritiska podlogu.Ti izgleda ne kapiras da nije isto povuci auto od 1000 kg i betonski blok od 1000 kg?
Kad malo napravis razliku onda ces da skontas
Zanemarujes tockove izgleda.Jel si gurao nekad auto?A jel si uspeo da ga pomeris?A probaj da guras auto u stranu,kontra smer od smera tockova?

Ne vredi se raspravljati,ne poznaje covek mehaniku dovoljno da bi bio kompetentan da mi potkrepi svoju tvrdnju :lol:
On misli da ako je H1 toliko jak moze bez problema da savlada uspon od 20 stepeni.

Ovde pada kisa,uleteo sam u kamionske tragove bez reduktora,jedva sam zivu glavu izvukao.Posle se vratio sa reduktorom i odma druga prica.

Ajde mi nadji gde sam ja to rekao.

Tvrdio sam i jos uvek tvrdim da kad Niva i H1 vuce svako na svoju stranu da Niva nema nikakve sanse. Da ugasis H1 i izbacis ga iz brzine onda naravno moze, ali kad su oba upaljena i svako vuce na svoju stranu - nema sanse.

Cuj,nema sanse.Ljudi testirali,imas slike.Ako ne verujes to je druga prica.Jer si na isti nacin bio skeptik da je F 150 terenac.Sto dalje voditi razgovor u tom pravcu...

Back