Džipovi, ali pravi!

Ako mislite da je ovo offroad,varate se :)
Ovo je put u Sibiru zvani Lena,dugacak 1000 km i celom duzinom je ovakav...

295090600_7d78481e51.jpg

295090601_0fb3d8a739.jpg

Ko bi se probio nego UAZ
2067969302_4f7a914385.jpg

2070308910_e065ff9bf7.jpg

Inace neka od tih vozila su nedeljama ostajali u tom rovu jer nije imao ko da ih izvuce.Kad si vec spomenuo Kamaz,ne znam dal' si gledao na Discovery kada su Englezi krenuli na Kamcatku sa Land Roverima kad tup,nema dalje,Zvali Ruse,dosli likovi sa Kamazom,natovario po 2 Lenda i presao neku reku od 2 metra dubine :shock:

Inace neka od tih vozila su nedeljama ostajali u tom rovu jer nije imao ko da ih izvuce.Kad si vec spomenuo Kamaz,ne znam dal' si gledao na Discovery kada su Englezi krenuli na Kamcatku sa Land Roverima kad tup,nema dalje,Zvali Ruse,dosli likovi sa Kamazom,natovario po 2 Lenda i presao neku reku od 2 metra dubine :shock:

zato sam i pomenuo KAMAZ ;)

koliko mocan kamion...2 metra dubine bez problema. uvek se odusevim kad vidim taj deo. Kako je vrhh

Gledao sam nesto slicno kad su Englezi isli motorima pa kad ih je prevezao preko reke onaj monstrum. :shock:

oko 250 konja imaju ovi stariji...ne znam za ccm...ma to je pravljeno za one puteve. Moj komsija ima kamaza sa kojim tera balvane (ima i onu viljusku za utovar balvana) kaze samo mu sipa naftu i nista vise. Ne kvari se. A to da trosi -trosi. A to da on se zavlaci tamo gde niko ne moze po gradju-i to da :)

Kamaz troši, al pravili su ga Rusi, koji nemaju problema s nestašicom goriva i koje je kod njih dosta jeftino - isto kao kod Amerkianaca. Sva ruska vozila su pravljena za surove uslove eksploatisanja, jer tamo čim se udaljiš 3km od centra grada, već si u nekoj divljini, kao gore na slikama. A Sibir je tek priča za sebe. Ne znam jel mislite na onaj standardni Kamaz, što se vozi i kod nas...? Mada bi ja za oranje jednog Unimoga.

Uf,al su ga udesili :)
Kad bi imao to mislim da ne bi silazio u grad,blejao bi non stop negde po sumi :)

A evo gledaj ovde,dokaz da je tezina vozila jedan od bitnih faktora.Inace Lend Rover je najtezi i nije mogao da se popne

na takvoj podlozi gume dolaze do izražaja, tako da mislim da je Samuraj imao problema zbog neodgovarajućih guma. Jer po kilaži Suzuki i Lada su tu negde. A Land Rovera je siebala težina... U realnom životu, ja na takvom terenu nabacam grane i rešeno:smile: Ono je ipak takmičenje

Back