Džipovi, ali pravi!

Šta biva kad Rusi hoće džip, a neće da se odreknu limuzine? Ovo:

image002-1.jpg

image001-1.jpg

A evo mu ga i pradeda, vec trideset i nesto godina u proizvodnji bez nekih vecih promena. To dokazuje da je jedan od najjacih.....
puch6qh0.jpg

Au! Ovo sam ja krsio i lomio u vojsci! Kad se samo setim... Tresli smo tepihe sa njim :lol:
Ladno je precka na golu bila malo vislja od njega, pa mi oni postave tepih, ja prodjem kroz to i kraj posla :twisted:
Ko zna gde se bacaju bombe na Bubanj Potoku (pored kamenoloma), samo da kazem da sam s njim tu izasao na vrh bez ikakvih problema.

Zato su Rusi napravili T98,GAZ Tiger 2 i slicne.Cinjenica je da je Niva kultno terensko vozilo,tada kada je napravljena nije postojala adekvatna zamena za istu,pa i posle 30 godina mozes na prste da izbrojis koji terenac moze da joj stane uz rame.

Pa ***,onda mora da se uzme u obzir cinjenica koliko je rusija imala ratova u svojoj istoriji a koliko amerika.I zasto se nacija tako brzo razvila.Sve je to uticalo na razvoj industrije,ekonomije,pa sta je Staljin radio.Zato i zive kako zive danas,daleko bolje nego ranije ali jos imaju da rade da bi postigli neke standarde.Onda kada su imali klikere nisu imali para.Sad imaju i jedno i drugo ali kao sto vidis sada su usredsredjeni na druge stvari,kao sto je naoruzanje i slicno.Tako da jasno moze da se zakljuci zasto ih neki veliki pomaci u automobilskoj industriji ne zanimaju...

Sve slike koje postavljate oko off-road sa Nivom i slicnima su iste - vozilo uvek u blatu.

Ima jedna emisija nedeljom, zove se Extreme 4x4, i uglavnom testiraju vozila u ovakvim uslovima.
Sta mislis, da li bi Niva ovo mogla uraditi?

photo_of_the_month.jpg

@marauder, sta mi dajes te slike sa tim tockovima i slicno?
aj molim te ne glupiraj se...

daj nesto fabricki, a da nije od 100 000$ i slicno i da je bolje od nive..

rusi imaju klikera, imaju i para, ali kao i svaki totalitarni režim, nikada nije cenio svoj narod toliko, da bi mu priuštio dostojanstven automobil. Zadnjih 70tak godina je Rusija koncentrisana na vojsku. Ruska vojna industrija je nešto drugo...tu se nije štedelo, ali ta vozila izgledaju tako jer su ogledalo okoline i surove prirode...nekom su lepa, nekom su smešna...

pa onaj F10 od tvog drugara manje bre troši... :lol: Ma badava mu i luksuz koji sigurno ima i snaga koju sigurno ima i sigurnost koju sigurno ima... Mada ne verujem da je nešto ubedljiv s perfomansama s obzirom na masu, al nema veze...
Kome treba takav auto? Jedino ruskim mafijašima patriotama

Back