Džipovi, ali pravi!

Ma batali,kud sam i postavljao to.Haha

800px-Le%C5%A1any%2C_Vojensk%C3%A9_muzeum%2C_UAZ_Ukrajina.JPG

off topic
dok nije video i obrisao, ako neko zna, aj neka mi postavi link gde kojot sustiže pticu trkačicu i jede je (ili beše iebe - znam da joj je činio neko zlo :twisted:). Kažu platio neki američki milioner, kojem je dosadilo da ptica trkačica svaki put pobegne, a kojot nagrabusi :twisted::lol:

Eh,veceras je alkohol ucinio svoje.Znaci,nisam vozio,ortak ima audija 80 starog,potrpamo se nas cetvorica i u kaficu sretnemo neke ribe,navatam ih ja.Koliko god delovalo nestvarno istina je,ne znam ni sam kako,popio sam boga oca rakije i viskija tako da se nekih detalja ne secam,secam se samo da sam se krljao sa obeSutra cu da pitam ortaka kako se zovu hahahaha
vidis da ipak nije potrebna niva da se navataju ribe.*** kako sam ja prso,pijem od 10,prvo vodka,pa jack daniels,pivo,rakija pa opet viski.urnisao sam se

mada ortaci su mi rekli da imam neki smek sto privlaci ribe,postacu uobrazen definitivno haha.nemojte da briste post pijenaog clana

Haha da secam se komentara ortaka 'tiha voda breg roni'
Uf,sad sam sav ko da me neko tukao.Stvarno mi nije jasno sta sam radio nocas ali sva sreca da nisam vozio.Batali,zadnje cega se secam da se jedna naslonila na mene u audiju i posle toga sledeca scena sedim za kompom i bulaznim ovde :lol:

Evo nadjoh neke slike na disku iz kamenoloma,pa da podelim sa vama :)

Image224-1-2.jpg

Image231-1.jpg

Image229-1.jpg

Ima neki granicni kanal,al i to sam presao.

Back