крсташ
Veoma poznat
- Poruka
- 10.556
Старе дачије су биле боље. Први логани су се показали као најбољи. 1.4 и 1.6 бензинци и 1.5 дизелаш. Сваки је био добар. Не могу то да тврдим за ове 1.0 TCi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ma daj molim te električni motori i voda![]()
Mene interesuje kako ce se popravljati sitna ostecenjai ogrebotine na karoseriji s obzirom da je Sajber napravljen od panela nerdjajuceg celika, tu nema peglanja, kit i farbanje. Morace da se menjaju komplet paneli.Nahvalise nov Land Cruiser, jedino sto smanjili kubikazu i dodali elektricne pomocne motore, sto svi znate da je trend u auto industirji. Navodno tvrde da ce to da "vuce" i "izvlaci" ko stari model. Sto se tice Cyberteck, da ne komentarisemo spoljasnost, jer je ocigledno napravljen drugacije, ali pogledajte neki video test, svasta nesto su napakovali od inovacija
Pretpostavljam da ti mali “prckavci’ motori imaju nekog smisla u velikim, zagusenim gradovima?Ako se ne varam japanci su izbacili neki tricilindrični 1.5 ccm tu vidiš da im nisu dobre namere. A bore se ko lavovi da unište sve starije automobile normalne konstrukcije.
Gledao sam neki super test na YT u vezi Cybertruck. Spomenuo je tip da Tesla planira kako da resi problem tog testa za pešake.Ne verujem da ce se prodavati u Evropi, onom ivicom napred cuknes pesaka, fik i gotovo.

Jedino da nalepe sundjere na iviceGledao sam neki super test na YT u vezi Cybertruck. Spomenuo je tip da Tesla planira kako da resi problem tog testa za pešake.
Kad imas pare, sve se može![]()
ne znam, videćemo šta će da smisleJedino da nalepe sundjere na ivice, ili da evropska verzija promeni dizajn.
Zašto? Ovosve što vidim može da se servisira i auto je iz komponentiJedino da nalepe sundjere na ivice, ili da evropska verzija promeni dizajn.
Pa skupo da za malu ogrebotinu menjas cela vrata. Bice sigurno retarda koji ce da navuku kapuljacu i grebu po kolima.Zašto? Ovosve što vidim može da se servisira i auto je iz komponenti
Kad bude cena goriva kao kod nas vozicete i vi 1.0-1,2 sa 3-4 cilindra samo tako.Pretpostavljam da ti mali “prckavci’ motori imaju nekog smisla u velikim, zagusenim gradovima?
Takodje mislim da tako malih motora nema u ponudi u USA. Ovde jedva prodju i četiri cilindra, o većinom svi prvo odaberu V6 ako mogu da plate.
V8 je postala retkost i nalaze se samo u najskupljim modelima.
Verovatno bi bilo tako, ali verujem da će to zadnje da se desi. Ovde se prosečno prelaze mnogo veće razdaljine (sve je mnogo vise razudjeno, od posla do kupovine), i ti 3 cilindra bi verovatno vrlo brzo izdahnuliKad bude cena goriva kao kod nas vozicete i vi 1.0-1,2 sa 3-4 cilindra samo tako.
Po Africi i Australiji modeli iz 80tih i 90tih i dalje drze cenu i trazeniji su od novih. Razlog, nemaju gomilu elektronike koja zahteva servise sa modernom opremom.Nahvalise nov Land Cruiser, jedino sto smanjili kubikazu i dodali elektricne pomocne motore, sto svi znate da je trend u auto industirji. Navodno tvrde da ce to da "vuce" i "izvlaci" ko stari model. Sto se tice Cyberteck, da ne komentarisemo spoljasnost, jer je ocigledno napravljen drugacije, ali pogledajte neki video test, svasta nesto su napakovali od inovacija
Ovde nema više tih starih, tj nema ih u toj meri. Servisi za Toyota su jako pristupačni, i toliko puno gadget-a proizvode za njih, da zaista pozelis da ih kupis.Po Africi i Australiji modeli iz 80tih i 90tih i dalje drze cenu i trazeniji su od novih. Razlog, nemaju gomilu elektronike koja zahteva servise sa modernom opremom.

Land Cruiser nikad nije prestao da se proizvodi. Samo nije bilo uvoza J300 u US zbog slabe prodaje. Mislim da su godišnje prodavali oko 1500 Land Cruisera serije J200. Sada je izbačena nova verzija J250. To je u stvari evropski model Land Cruiser Prado.kad je L.Cruiser prestao da se proizvodi. Iz meni nepoznatog razloga, postao je super popularan, i prodajna vrednost mu je toliko na ceni da nam nude u Toyota skoro isto novca kao kad je bio potpuno nov.
Jedva čekam da vidim nov L.Cruiser, možda ga i zamenim.